Hop til indhold
Green-eyes

Sexy Anna.... mine ben ryster stadig :-)

Recommended Posts

Det er længe siden jeg har har været aktiv her - skulle jo passe på med Coronaen :-)

Jeg besøgte Anna https://escortguide.dk/P/sexy-baby-anna-copenhagen-fresh-and-sexy--58240.html som jo allerede har en del anmeldelser, men vil da gerne bidrage med min også.

Bor som tidligere nævnt i en lejlighed tæt på metro st Bellacenter - meget fint sted. Aftalen på 1 time med lidt ekstra var nem at få på plads over SMS; helt ok engelsk, så jeg var spændt da jeg mødte op. Hun er en super sød og naturlig kvinde - dejlig at se på og mærke - ikke fitness slank, men lækre kvindelig former uden at være stor !

Vi startede med et dejligt bad - og hun er ikke genert med kyssene kan jeg sige og nogle dejlige naturlige store bryster der skal vaskes... grundigt ;-)
Videre ind til soveværelset hvor hun overgik forventningerne med flere længder. Første gang gik lidt hurtigt - det var jo længe siden sidst :-) så efter lidt snak, nusse og massage (jeg gav hende ) kunne vi nå at lege en gang til. DAMN.... mund og hånd gik op i en højere enhed .... hun holdt mig på en knivsæg i så langt tid at hele min krop rystede og fødderne krøllede totalt sammen. Aldrig oplevet noget lignende !! Efter hun havde sikret sig at hun ikke havde taget livet helt af mig, så grinede hun, og sagde hun kunne godt li at se min reaktion... ;-)

Lidt vand og ligge på sengen et par minutter, så kunne jeg lige slæbe mig op og komme afsted... nå ja... hun nåede lige at lægge sig med hovedet ud over kanten på sengen og sige, at sådan her skulle jeg ta hende næste gang :-);-)  Der går nok lige et par dage, før jeg kan det, må jeg erkende.

Sagde farvel med et par dejlige kys mens hun grinede lidt af mig - det tror jeg også jeg havde fortjent - og så satte jeg mig med let rystende ben op på cyklen og glædede mig over der ikke var modvind :-)

Hvis chancen byder sig, så skal hun da besøges igen.

/Green

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...