Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har efterhånden nogle års erfaring som slave og har prøvet lidt af hvert. Men det er første gang jeg kaster mig ud i at omtale en af de Dominaer jeg jeg haft fornøjelsen af at besøge.

Lady Solei er en meget smuk og indlevende Domina i tyverne som nu et stykke tid har været mit faste holdepunkt. Har som slave nogle ganske vovede lyster bla slavesammenføring og her har Lady Solei virkelig givet mig nogle udfordringer i den noget vovede afdeling. En ung smuk Domina der virkelig forstår at indleve sig og vise nærvær samtidig med at hun heller ikke undlader at vise nogle særdeles kinky sider af sig selv. Har fulgt hende på instagram og billederne taler for sig selv. Pervers, kinky, bizar udnyttelse hvor alt forekommer naturligligt selvom det i virkeligheden er det modsatte. Benyttet som toilet, spermcontainer, renslikningsslave - og så squirter hun når hun bliver grebet af øjeblikkets ekstase uden at man behøver at spekulere på om det mon er ægte. 

Jeg kan kun sige at det er overraskelsernes lune der venter når man indfinder sig hos Lady Solei og træder ind i rollen som hendes ydmyge brugsgenstand. 

 

 NYE LOCATION- HELLERUP- MANDAG - Annoncelight

Redigeret af Goldenslave
Fejlagtig navn på Dominaen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan sekundere Goldenslave. Har besøgt Lady Solei på hendes nye hjemmebane i et industrikvarter i Glostrup,  og hun er bestemt et besøg værd.

Stedet er velindrettet og udstyret,  og hvis man ikke kender nogen i netop den del af Københavns industrislum, rimeligt diskret. 

Min oplevelse af Lady Solei er, at hun er smuk, indlevende, nådesløs og har den fineste James Bond skurkeaccent til at runde oplevelsen af. Eneste forbehold er, at det er en god ide at være præcis omkring ønsker, ellers risikerer du at få det du har bedt om, og lidt til. Jeg fik den måske bedste spanking jeg nogensinde har fået, men mine testikler ømmer sig stadig over min lidt friske bemærkning om, at CBT var noget jeg gerne ville have mere af.

Et særligt plus for mig, var at Lady Solei ikke bevidstløst kører en aftalt playlist, men er aktiv og spontan, hvilket i hvert fald for mig giver en langt bedre oplevelse.

Jeg kommer helt sikkert til at besøge Lady Solei igen. I hver fald lige så snart jeg og mine ømme boller er blevet enige om, hvad vi siger til den skønne Lady om vores ønsker.

Del dette indlæg


Link til indlæg

And I am one of the lucky ones as well visiting Lady Solie - or should she be called Goddess Solei.

She really knows how to transfer you into a higher BDSM world. I have visited several dominas - but she is the absolut top.

This was my second visit and it only confirms that -despite her young age - she has the feeling for it. And then she is gorgeous to look at.

I agree totally with the two earlier reviews (in Danish). 

Based in Glostrup industry area.

You can find here contact details by googling her name. She can make you addicted! 

  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Victorsmil skrev, for 5 timer siden:

Meget interessant 3X Ny bruger !!!!

I don't believe in the good
Don't believe in the good
I don't believe
I got no reason I should
No belief in the good
I don't believe

Så må du bare ud og gøre egne erfaringer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte Solei for ca en måned siden. Stedet er godt og diskret. Solei er en smuk og ung domina, der spiller en del på sin seksualitet - og hun er fræk. For mig personligt, var hun nok lidt for soft, om end piskene blev svinget med stor overbevisning og dygtighed;-) God kemi, god tid og god snak før/efter seancen. Kan anbefales.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...