Hop til indhold
White Rabbbit

Francesca, Støvring

Recommended Posts

I sidste uge var Francesca (Det er hende her..) på et kort besøg i Støvring for senere at vende tilbage til Hillerød, hvor hun vist har base nu.

Hun har været i Støvring tidligere sammen med Alessia (Hende her..), som ofte også befinder sig samme sted. Ved Francescas tidligere besøg nåede jeg desværre ikke at besøge hende, så denne gang skulle det være.

Kommunikation via SMS gled let og 1 times hygge inkl. mega var på plads.

Pigen er præcist som på billederne. Alder passer fint, måske plus et enkelt eller to år. Dejlig slank fast krop med lækre små bryster.

Vi startede med en hurtig omgang mega, så der ville være tid og mere udholdendehed til anden runde :) Ok blow, godt med spyt og afslutning uden hastværk. Munden blev på plads i god tid efterfølgende.

Dernæst lidt snak om løst og fast inden "man" var klar igen. Tænkte det var tid til lidt forkælelse til damen og sikken en udsigt dernede fra op over en slank mave, små bryster og en let åben mund, der tydeligt gav udtryk for, at en god omgang tunge ikke er noget hun siger nej til.

Dernæst et par forskellige stillinger og anden afslutning med hånden - der skulle arbejdes for det, men det pev hun ikke over.

Alt i alt en ganske fin oplevelse med en sød og dejlig pige, der helt klart vil gøre sit til, at man går derfra glad og tilfredsstillet.

WR

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er da vist stadig i Støvring, på sin gamle adresse. 

Hvis nu en masse nordjyder skynder sig at besøge den smukke ungmø er der måske en chance for, at hun vælger at bevare sin tilknytning til sin gamle nordjyske homebase. Dette er en opfordring !
Jeg har i hvert fald planer om et genbesøg snarligt, hvis ellers hun er her endnu. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...