Hop til indhold

Recommended Posts

Hej alle, 

Jeg besøgte idag Sexy Baby Anna som holder til et kendt sted KBH S., flot lys lejlighed og ok diskret med rigelig parkerings forhold. 

Anna er nem at lave aftale med og jeg blev vel informeret da hun skulle bruge lidt tid til at klargøre sig. Da hun blev klar, blev jeg diregeret via sms til rette dør og videre instrukser.

Jeg blev mødt af en naturlig skønhed i stil med Ava, ikke noget botox, falske læber, bryster m.m., bare helt naturlig. “nabodatteren”. Taler godt Engelsk.

Jeg blev tilbudt et bad som jeg alligevel altid tager. Bliver derefter igen mødt af forførende øjne og et dejligt smil. Hos Anna er der ingen berørings angst og hun er nem at manøvrere i sengen. Hun er nærværende, dejlig blød og ved nøjagtig hvad hun gør. Ikke noget mekanisk pik sutteri og hvis udtrykket mekanisk skal bruges, så er det da kun fordi hun har mange gear. (Kunsten i at sutte)B)

Hun er også lækker mellem benene og MEGET slike modtagelig:P Jeg havde bestilt 1 time og den forsvandt som en prut i stormvejr. Meget dejlig GFE med meget ægte dybe tungekys. 

stedet: 9/10

pigen: 9/10 

sex: 10/10

gensyn: JA!

link:

https://escortguide.dk/P/sexy-baby-anna-copenhagen-only-a-few-guests-for-at-least-an-hour--58240.html
 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...