Bullermand

Massøger klager over kunder

2 indlæg i denne tråd

Efter at have læst artikel i EB, http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/ ... 036144.ece, undre det mig hvorfor der ikke er flere massører, der evt. tilbyder en spiller som super afslutning på massagen. Der er jo et kæmpe marked ikke mindst alle thai stederne taget i betragtning. Hvorfor er der så ikke nogle gode danske massører som har dette på menukortet. Det skal være rigtige massører og ikke en som bare giver massage med en spiller. Der er jo massage som er det primære men bliver meget bedre med en god spiller til sidst...

Er der andre som har det på samme måde??

Venlig hilsen

Bullermand

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jamen det er da bare symptomet på en forkvaklet lovgivning. Hvis det nu var tilladt, og dermed bredt accepteret, at skrive at massagen kan afsluttes med seksuel aktivitet, så var den potte tom.

Det er nu engang sådan at vi mennesker i høj grad styres fysisk af fysiske påvirkninger. Hvilken mand har ikke siddet ved den søde frisør, og blevet lidt lun i betrækket, når hendes hænder lige stryger rundt om nakken, for at checke at klipningen er god? Hvilken kvinde har ikke følt lidt ild når den flotte muskuløse massør fikser lændeproblemerne?

I den ideelle verden, som vi ikke har, kunne man blot vælge den massør der enten tilbød den lille ekstra ting, eller den anden - hvis man nu er helt aseksuel. Det behøver ikke være så svært.

Derfor ser jeg også med sorg på den puritanske bølge der skyller ind over landet. Piger og drenge der kæmper med håndklæder på stranden for at skifte, folk der ikke vil i bade i svømmehallen uden badetøj osv. Herregud, der er to varianter af menneskene, og hver især ser de ret ens ud når sløret falder.

Tag til Tyskland, indloger dig på et hotel med badeafdeling. Der går alle mellem 0 og 90år rundt uden tøj, uanset køn. Man snakker om alt mellem himmel og jord, får måske en lille ting i baren og ja da, men kigger lidt. Det kunne jo være, men alt er fordomsfrit og uforpligtende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu