Hop til indhold
Bullermand

Massøger klager over kunder

Recommended Posts

Efter at have læst artikel i EB, http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/ ... 036144.ece, undre det mig hvorfor der ikke er flere massører, der evt. tilbyder en spiller som super afslutning på massagen. Der er jo et kæmpe marked ikke mindst alle thai stederne taget i betragtning. Hvorfor er der så ikke nogle gode danske massører som har dette på menukortet. Det skal være rigtige massører og ikke en som bare giver massage med en spiller. Der er jo massage som er det primære men bliver meget bedre med en god spiller til sidst...

Er der andre som har det på samme måde??

Venlig hilsen

Bullermand

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jamen det er da bare symptomet på en forkvaklet lovgivning. Hvis det nu var tilladt, og dermed bredt accepteret, at skrive at massagen kan afsluttes med seksuel aktivitet, så var den potte tom.

Det er nu engang sådan at vi mennesker i høj grad styres fysisk af fysiske påvirkninger. Hvilken mand har ikke siddet ved den søde frisør, og blevet lidt lun i betrækket, når hendes hænder lige stryger rundt om nakken, for at checke at klipningen er god? Hvilken kvinde har ikke følt lidt ild når den flotte muskuløse massør fikser lændeproblemerne?

I den ideelle verden, som vi ikke har, kunne man blot vælge den massør der enten tilbød den lille ekstra ting, eller den anden - hvis man nu er helt aseksuel. Det behøver ikke være så svært.

Derfor ser jeg også med sorg på den puritanske bølge der skyller ind over landet. Piger og drenge der kæmper med håndklæder på stranden for at skifte, folk der ikke vil i bade i svømmehallen uden badetøj osv. Herregud, der er to varianter af menneskene, og hver især ser de ret ens ud når sløret falder.

Tag til Tyskland, indloger dig på et hotel med badeafdeling. Der går alle mellem 0 og 90år rundt uden tøj, uanset køn. Man snakker om alt mellem himmel og jord, får måske en lille ting i baren og ja da, men kigger lidt. Det kunne jo være, men alt er fordomsfrit og uforpligtende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...