Hop til indhold
cle

Fuld pakke Horsens

Recommended Posts

er der nogen der ved hvor man kan få fuld pakke i Horsens?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som fast gæst hos flere af Horsens udmærkede thaiklinikker, ved jeg af erfaring, at de stort set alle giver HJ første gang, men er ret reserverede med at tilbyde mere. Da jeg efterhånden har været 4-5 steder en del gange :mrgreen: , er jeg kommet ind i varmen og fået den fulde pakke af forskellige søde piger, som i øvrigt skifter rundt på klinikkerne :D. Jeg har mine favoritter blandt pigerne men er blevet afkrævet et løfte om ikke at koble de ekstra ydelser (udover HJ) sammen med navngivne klinikker og piger.

Der er et par steder hvor jeg ikke har kunnet overtale den dejlige pige - herunder Lilry på Smedegade 19, samt pigerne på Sønderbrogade 11, hvorfor jeg ikke tager der hen mere.

Så anbefalingen er, at investere lidt tid og gøre dig kendt. Smil, venlighed og høflighed er også anerkendte "dør"-åbnere ;). Jeg tager også lidt chokolade med hvis jeg skal være helt sikker på gevinst... Jeg er ikke generet af natur, men har ingen skrupler med at lade som om jeg er det, hvilket ser ud til at passe fint sammen med thaipigernes kulturelle baggrund..

Og ja, jeg ved pigerne også følger med på det her site, og de får hermed mine varmeste anbefalinger for deres primære tjenester, nemlig professionel og vedkommende massage!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×