Hop til indhold
Karsten1970

Lady Lori - det totalt anderledes "kick"

Recommended Posts

Lyst til en anderledes oplevelse? Lyst til en perfekt domina - både med udseende og intellekt? 

Så er Lady Lori stærkt afhængighedsskabende. 

Normalt er jeg ikke typen, der kommer mange steder flere gange. Ofte er det i virkeligheden forventningen glæde, der er den største - og ofte ønsker man ingen nøjagtig gentagelse af det samme scenario, men at udbygge det yderligere. 

Italienske Lady Lori er den behagelige undtagelse, der bekræfter reglen. Ikke alene er hun smuk og feminin, velduftende og med en silkeglat hud. Hun formår også til perfektion at mestre balancen mellem det bløde og det hårde. 

Og så er hun verdensmester til at spore sig ind på kernen i dine tanker - at se "personen", der gemmer sig inde bag facaden. 

Jeg er til ekstrem ydmygelse, straffe og så har jeg en udpræget forkærlighed for hestepiger /ryttere (dertil er vi ikke nået sammen endnu, men det kommer) 

Lady Lori er lyttende - og supplerer på en perfekt måde med sine egne ideer. Og hun er IKKE bange for at prøve dine grænser af - så er det sagt. 

Siden jeg anmeldte sidst har jeg haft to spændende møder med Lady Lori og ingen af de i alt tre sessioner har været ens.

De har haft hver deres indhold - men med ydmygelse som rød tråd. Vi har planlagt flere spændende ting - blandt andet en rejse til udlandet......

Indholdsmæssigt vil jeg ikke afsløre alt, men kan sige, at det handlede om at blive ydmyget over for nogle af Lady Loris veninder og venner. Og her lagde Lady Lori alt energi i at organisere en vellykket session. 

Lady Lori er en af de få, der tager sit fag seriøst. Hun er yderst intelligent, kunstnerisk begavet - et sandt talent. 

Så hvis I ønsker en session med masser af ægte indlevelse, så er Lady Lori den helt rigtige. Hun har en brændende interesse i mennesket over for. Og man ved aldrig helt, hvor man har hende. 

Navnlig er jeg totalt vild med hendes evne til at veksle mellem sød og ond - og pas på:  Hun mestrer en bullwhip og nyder at lave røde striber, der holder meget længe.

Det fik jeg en smagsprøve på sidst. 

Men prøv selv. Og pas godt på denne perle - hun kan ændre jeres liv :-)

https://escortguide.dk/P/lady-lori-top-service--58354.html

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...