Hop til indhold
tag//

Lady Lori - igen.

Recommended Posts

Tak for alle de gode anmeldelser der gennem tiden har sendt mig til spændende kvinder, og som har forskånet mig for de helt håbløse fælder. Efter lang tid som ikke-medlem, men bruger af anmeldelser, er her et bidrag. Og lad mig på forhånd advare de følsomme, at Lady Lori, ikke er for sjov, eller det er hun måske netop. Anyway, - i går, efter lang tids tøven, og kamp mellem frygt og begær, fandt jeg mig selv på vej op ad trappen i en central Vesterbro lejlighed i en pæn ejendom. Jeg blev modtaget af Lori, der i overensstemmelse med vores aftale var i hverdagstøj. Jeans, rock'n roll t-shirt og et par pumps med hæl. Og hun så bedårende ud. Slank, mørkhåret med nydelige bryster. Midt 30erne. Hun inviterede mig ind med en vinken, bad mig stille skoene og førte mig så ind i en stue med stole, bord, og de remedier der hører til faget. Vi havde allerede i telefonisk afklaret hvor mine lyster lå med alligevel brugte hun nogle minutter på at orientere sig før hun gav mig besked på at lægge tøjet og gå i bad. 
10 minutter senere lå jeg på en sort plastmåtte og slikkede hendes pis, og stykker af halvtygget mad op fra gulvet. Lori beordrede mig op på en bænk hvor hun knippede mig med en strap-on, analt, oralt, analt igen. En kort pause hvor jeg ikke vidste hvad der skete hvorefter varmen bredte sig i mig. Hun havde indsat en slange i mig, og med en tragt fyldte hun mig med sit pis. Vildt og grænseoverskridende. Og hun er vild og grænseoverskridende. Sessionen fortsatte med fokus på ydmygelse, ydmygelse og ydmygelse. Og hun er god til det. Hun fik mig langt længere ud, og ned, ind jeg havde forestillet mig. 

Stedet er godt og diskret. Det er ikke en dungeon, men der er hvad der skal bruges. Lady Lori er smuk som en drøm. Hård og fantasifuld. Og hun bruger tid både før og efter på samtale.Vi havde aftalt en time men det blev nok mere halvanden. Hun er generøs med både sig selv og sin tid. Jeg forestiller mig at andet besøg bliver vildere.

Jeg skan kun give hende mine bedste anbefalinger. 

 

https://escortguide.dk/P/lady-lori-top-service--58354.html

Redigeret af tag//

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...