Hop til indhold
Klipklap

Vaccine klinik besøg

Recommended Posts

Gæst
Klipklap skrev, for 11 minutter siden:

Er der øget risiko for at få muteret virus hvis man besøger klinik imellem stik 1 og 2

 

For tiden er der øget risiko for at få muteret virus hele tiden, da virus stadig er aktivt i samfundet, virus muterer konstant, og, at vaccinen (formentlig) ikke hindre infektion med virus, men blot gøre sygdomsforløbet mildt.

Derudover er der som udgangspunkt en større risiko for at få virus på et bordel, da afstandskravene ikke kan overholdes, og pigerne udsættes for en del potentielle smittebærer i form af andre gæster.

Kravet om test, hjælper en smule på det, men er en falsk tryghed, da testen kun er et billede af virus som kan detekteres på prøvetidspunktet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bortset fra at prostitutionsbranche alt andet lige er en højrisikobranche pga. de meget tætte og intime forhold, er du mere beskyttet med blot et stik, så længe du har ventet 10 dage efter stikket. Der tales om op til 90% effekt allerede efter første stik. Jeg ville dog vente til stik nummer to, hvis jeg allerede var igang med vaccinationerne. 

Husk du stadig skal testes inden besøg. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tja vent med besøg til stik 2 og ført 2 uger efter får vaccinen er effektiv, som @Sutteålen skriver så bevirker vaccine blot til at den smittede får et mildere sygdomsforløb, og man kan altså godt være rask smittebærer, test især den det næsetest er næsten værdiløs - du kan være smittefri ved podning i halsen og få timer efter have fået virus og være smittet og besøge en GP og smitte hende - uden at nogen af jer ved I er smittede med covid og hun kan smitte de efterfølgende gæster. Indtil sygdommen er erkendt. 
Virus muterer ikke blandt mennesker, men mellem forskellige smuttereservoir, som kommer tæt på hinanden og virus spredes mellem de smitte reservoir (sådan forstår jeg zoonosen) 

Så vaccine og ventetid gør sygdommen nemmere at komme igennem, men elimineret ikke sygdom og smitte.

Bødlen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bødlen skrev, for 58 minutter siden:

du kan være smittefri ved podning i halsen og få timer efter have fået virus og være smittet

ikke helt.

Du får blandet mange ting sammen i det du skriver (kviktest, halspodning, smitteudsættelse og smitsomhed. Resultatet er forkert.Fx kan man ikke smitte andre lige efter man selv er blevet smittet.

Men det du tænkte på var måske, at kviktest først slår ud som positiv - efter eller lige før man selv er smitsom. Det gør dem dog langt fra "næsten værdiløse".

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...