Hop til indhold
AGB

Advarsel om Victoria Milan

Recommended Posts

Jeg var inde og tjekke Victoria Milans app ud, et forum der i min bedste overbevisning er for almindelig folk der groft sagt ønsker et gratis sidespring. Der er masser af søde damer men det gik meget hurtigt op for mig at rigtig, rigtig mange ikke er almindelige profiler men hvad jeg bedst kan betegne som meget proaktive GP. Det tolker jeg fordi mange ikke har skrevet simple person oplysninger om dem selv samt det at de med det samme hellere vil skifte til kontakt via email eller mobil. Nu kan man argumentere for om et sidespring ikke er det samme om det hedder VM, Massage eller Escort, men jeg vil helt klart advare om platformen hvis man naivt som mig tror at det er kvinder med reelle hensigter, der ønsker et gratis sidespring. Dem er der også, helt sikkert, men de fylder måske en fjerdedel. Så lad være med at bruge penge på et premium medlemskab der, brug dem hellere på de massage- og GP klinikker hvor de kalder en spade for en spade ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vidste ikke man kunne finde GP'er der. Var af den overbevisning at samtlige kvindelige profiler er 100% fake. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har engang betalt for VM i en måned (og fået virkelig meget ud af tjenesten) men ja - nu er stedet komplet smadret af falske profiler og lortede abonnementsordninger.

Ærgerligt, for stedet kunne engang noget. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
AGB skrev, for 1 time siden:

GP. Det tolker jeg fordi mange ikke har skrevet simple person oplysninger om dem selv samt det at de med det samme hellere vil skifte til kontakt via email eller mobil. 

Hvorfor tror du, de er GP'er og ikke bare scammere der enten prøver at få info om dig/kompromitterende billeder mhp. afpresning, eller få dig ind på en eller anden betalingstjeneste?

Det virker temmelig usandsynligt, at en gp skulle gide spilde tid på at rekruttere kunder på en så besværlig måde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...