Hop til indhold

Recommended Posts

https://annoncelight.dk/showad/314973

For mig handlede mit besøg hos Sara nok mest om at få sat et flueben ud for en moden kvinde, som er villig til en del. I annoncen skriver hun, at hun er 45 år, og det passer nok meget godt. Og jeg tror faktisk at hun er reel hvad angår de andre informationer, hun giver, både med højde og drøjde mm.

Kommunikationen kan opdeles i to; den første over sms forgår nemt, relativt hurtigt og forståeligt, den mundtlige er straks svære. Som andre har beskrevet, så er det meget få ord, hun kan på engelsk, men dog de vigtigste: "Fuck me now". Men ellers står den på fagter, hvis det er nødvendigt. 

Jeg ankommer til stedet og bliver lukket ind af en virkelig imødekommende kvinde, der smiler fra øre til øre. Hendes personlighed har jeg sjældent mødt hos andre. Hun virker til at være i godt humør, og der bliver livligt snakket, selvom jeg ikke rigtig kan svare hende. Og da jeg er ved at nikke loftlampe en skalle, griner hun og smiler endnu mere. 

Efter afregning og et hurtigt bad, i et udmærkede badeværelse, sætter jeg mig på sengen, mens tager hun bh og trusser af. Hun kommer hen til sengen, og så begynder hun ellers at snave mig halvt ned i madrassen. Men så er stemningen jo ligesom lagt. Vi får kysset i lidt tid med tunge og det hele. Så går hun i gang med øko bj, og igen er hun tro mod sin annonce. Hun tillader både facefucking og deepthroat. Vi går over i en 69'er, hvilket jeg synes, er dejligt med hende. Dog mangler jeg lige lidt rytme, når jeg både skal slikke og facefucke hende. 

De famøse ord "Fuck me now" kommer fra hende, efterfulgt med hvad jeg gætter på er missionær eller doggy. Jeg svarer doggy, og så stikker hun gladeligt enden i vejret. Hun får en omgang både i fissen og i anussen og så tilbage i fissen. Varme i det mindre værelse begynder at stige, og hun sadler om til en ridetur. Med front på mig begynder hun at "køre" lidt rundt på pikken, så går hun over i galop.  

Gummiet kommer af, og hun begynder på et nyt bj. Igen med lidt facefucking. Og når hun er ved at gagge, skal hun bare lige have lov til at trække vejret, så er hun klar igen, Hun er en ivrig kvinde, for igen spørge hun "Fuck me now", og ja for helved. Stående ved siden af sengen bøjet forover tages hun igen i doggystyle. Det gør frem og tilbage i forskelligt tempi, til tider vil hun både have det hårdt og hurtigt. Men så med et ringer uret på hendes mobil. "Times up" siger hun, og jeg trækker mig før det store brag. Hun spørger, om jeg vil have et bad. Det vil jeg gerne, sveden nærmest drypper af mig. Det nager mig lidt, at jeg ikke fik afsluttet ordentligt, så under bruseren gør jeg klar til en afslutning. Jeg går ind til hende og spørger, om jeg må skyde den af på hende. Og jeg spørger også til CIM og swallow, det hører hun muligvis ikke, men jeg får da lov til at komme ud over hendes bryster. 

Det er vel altid det med tiden. Vi får, hvad vi betaler for, men når jeg er godt i gang med doggy, er det en meget brat afbrydelse, at mobilen begynder at ringe. Og den bimlede også et par gange undervejs. Hun skal dog have et stort plus, at hun lader mig afslutte på hende, nu når tiden reelt er gået. Hun virker til at nyde det, hun gør, men det er svært at vide, når kommunikationen ikke er bedre. Hun snakker en del under akten, og når jeg tænker over det, så er det faktisk lidt af en problem for mig, at jeg ikke kan deltage i samtalen, eller i det mindste forstå, hvad hun siger. 

Det var alt i alt en god oplevelse, og hvis I derude ønsker at besøge en moden kvinde, som er med på det meste, og hvis personlighed gør mødet til noget specielt, så skal I endelig besøge Sara. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Storslem skrev, for 7 timer siden:

Har prøve at kontakte hende uden held, tager ikke tlf og svarer ikke SMS. Hun kan ikke engelsk? Hvordan laver man aftale?

Jeg lavede en aftale med hende (eller hendes telefondame) over sms. Nok nærmere det sidste, der er stor forskel i det mundtlige og skriftlige engelske. Måske du er uheldig med at komme i kontakt med hende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Petter123 skrev, for 6 timer siden:

Hej, 

Tak for din fine anmeldelse.

Hvor I Aarhus kan hun mødes?

 

Hun er i den sydlige del af Aarhus. Hun giver en adr., når I har aftalt et møde. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg havde et lignende besøg hos Sara for et par uger siden. 

Hun kan meget lidt engelsk og hendes ansigt er ikke noget at skrive hjem om, men kroppen, ydelserne og entusiasmen er virkelig det værd. 

Efter er hurtigt bad står vi og gramser lidt, og hun spørger "fuck me?" lidt retorisk, skubber mig ned på sengen og begynder at sutte. 

Hun møver lidt rundt og ender med at sidde, så jeg kan kæle lidt med hendes fisse. Mine fingre finder hendes anus og begynder forsigtigt at massere, der kommer et lille støn/fnis da jeg giver hende lidt finger i anus og hun spørger "anal?". 

Jeg får kondom på og hun rider mig et stykke tid, hun spørger om noget jeg ikke er helt sikker på, men tror er "doggy or missionær", så jeg siger doggy. 

Først er jeg forsigtig og der er lidt pornostøn, men da jeg øger tempo og indimellem banker den helt i bund, kommer der ægte stønnen og små klynk. 

Efter en ordentlig omgang trækker hun sig forpustet frem af og ligger sig på sengen. Jeg spørger om jeg må slikke hende og hun nikker. 

Min tunge leger med hendes klit og hun får 2 fingre skiftevis i fissen og røven. 

Jeg tager hende i missionærer lidt, men har vi har det begge lidt varmt, så i en pause henter hun lidt vand. 

Derefter piller hun kondomet af og begynder at sutte, hun tager den helt til roden. Jeg spørger forsigtigt "play with my ass?", hun smiler og fniser. 

Hun får mig hen til kanten af sengen, sutter lidt mere pik, slikker mine  kugler og arbejder sig ned til mit anus, der bliver slikket og nusset med tunge og fingre. Tungen kommer længere og længere ind og jeg spiller pik imens. 

Jeg stønner "I'm gonna cum" og uden yderligere instruks retter hun sig op og tager pikken i munden og sutter mens jeg kommer. 

Da jeg er færdig får jeg et kækt smil, og hun går ud og spytter ud i håndvasken. 

Vil ligger og kæler lidt inden jeg får et bad og smutter. 

Jeg skal helt sikkert forbi igen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...