Hop til indhold
Guest Pops

Jasmin - En kvinde fra øverste hylde

Recommended Posts

Guest Pops

Så gik den ikke længere. Trykket blev for stort, og jeg måtte opsøge en villig kvindes kærlige opmærksomhed.

Legendariske ynglepladser er forsvundet fra landkortet, andre er flyttet til nye bydele. Bl.a. er Pussy Galores jo flyttet til nye lokaler - Ikke helt så rummelige som før men smagfuldt indrettet, og stadig med kendte ansigter. Og så endda med gode og gratis parkeringsmuligheder.

Døren blev åbnet af et velkendt ansigt, der bød indenfor med et velkommen tilbage. Dejligt at se dig igen. Hurtig lille rundvisning og præsentation af de nye lokaliteter, inden der blev serveret kaffe, mens den skønne Jasmin gjorde sig klar til hyrdestunden.

Jasmin er en vidunderlig kvinde og her var genkendelsens glæde også at finde. Selvom der er gået noget tid, finder vi hurtigt ind i en dejlig samtale, der bliver krammet, kælet, kysset og sludret, og blodtrykket sank ned, hvor det for alvor kan gøre gavn. Jasmin har kurverne lige der, hvor de skal være, og jeg elsker at gribe fat i hendes vidunderlige bryster og pragtfulde røv. Jasmin viser, at hun kan lide den måde, jeg tager tager fat i hendes kvindelighed. 

Jasmin fik den idé, at jeg formentlig ville sætte pris på en våd mund nedover min stive p!k, og det havde hun jo helt ret i. Jeg trak hende op for at kysse den mund, der forkælede min manddom så generøst, og da hun alligevel lå ovenpå mig, satte hun sig op og lod sin vidunderlige lille fisse fortsætte der, hvor hendes varme våde mund slap.

En time havde nær ikke været tid nok, men Jasmin ved godt, hvad der skal til for at tømme en mand som mig for sin corona-opsparede ladning - med sit eventyrlige og frække nærvær og sin sublime kvindelighed bragte hun mig i ekstase og malkede min ladning ud i tykke stråler.

Tak vidunderlige kvinde for at have bragt Pops tilbage i balance. Jeg ved allerede, at jeg ikke blev helt færdig og nok hellere må komme igen snarest muligt :x

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jasmin ser verkligen fin ut. Och din beskrivning av er lek är härlig. Tack för en fin anmeldelse, Pops. Pussy Galores verkar absolut vara värt ett besök.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak for anmeldelsen! Perfekt balance mellem poesi og prosa hældende til den prosaiske side. Og ja, Jasmin ser for vild ud!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jasmin er dejlig.

Det er så dejligt at kunne besøge piger med Mellemøstlige/Ægyptiske aner. 

Bare flere smukke unge piger med langt skinnende mørkt hår fra den verdensdel ville berige landets officielle lysthuse, så ville vi være mange som vil hive i den rød-hvide klaphat.

Forstår ikke hvad der er så farligt så de bliver væk..De bliver tilfredsstillet og får slikket mis af smukke mænd og samtidig bliver kontoen polstret.

Win-Win situation.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest FKACalletski

Enig. Skønt at Jasmin stadig er at finde på byens lagner! Har efterhånden været forbi en del gange gennem de sidste vel nok 10 år. Hun gør alt det rigtige for at tænde op under en mand der holder af at få lov til at gå til makronerne - dyb superfransk, hård doggy og dirty talk. Ja tak! Forstår dog ikke hendes insistering på at lade som om går for at ligne en på 27år, når hun tydeligvis er en fræk milf sidst i 30'erne/start 40'erne. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Namnamtk skrev, for 8 timer siden:

Har hun virkelig mellemøstlige aner eller ligner det blot?

Den er god nok.

Jasmin har Ægyptiske rødder- og ægte, relative store bryster (ikke pornoagtige) Mere sådan som du kan begrave næsen i. 27 år..Tja. I hvertfald en pige med erfaring (Var vel i branchen da Laura og Clara havde deres storhedstid for snart en del år tilbage)

En relativ lav pige med ben i næsen (Hun har kvidrende fortalt at hun nyder sit arbejde)  men med et godt humør. Dejligt at hun bare fortsætter og fortsætter i branchen. Dét kunne nogle af de unge piger som kun er der i sommersæsonen for at tjene til deres Gucci, Chanel og Jacquemus' tasker lære noget af.

Bare flere Mellemøstlige og muslimske piger ikke ville være så forskrækkede af branchen og finde ud af at indtjeningen er bedre her end at så i butik/tage studiearbejde i konditori osv.

TAK Jasmin.

Redigeret af ppd

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvordan er "superfransk" hos Jasmin?

...  Spørger fordi en del danske klinikker har en noget anden udlægning af begrebet end den fremherskende, der som bekendt slet og ret er fransk uden gummi. 

På forhånd tak. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gribben
Just67 skrev, for 37 minutter siden:

^_^Er der et link hvor man kan finde Jasmin 

 

Pops skrev, den 10.5.2021 at 23:13:

mens den skønne Jasmin gjorde sig klar til hyrdestunden.

Den finurlige sammensætning af bogstaver i blåt, betyder Jasmin, understregningen peger i retning af et link. og jo, jeg kaster gladeligt med sten!

 

Jeg undrer mig mere over, om man selv skal have en gaffel-truck med, eller man kan nøjes med en stige, for at nå op til øverste hylde ............ 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Pops
Gribben skrev, for 14 timer siden:

...Jeg undrer mig mere over, om man selv skal have en gaffel-truck med, eller man kan nøjes med en stige, for at nå op til øverste hylde ............ 

Tilstrækkelig rejsning kom helt af sig :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Da jeg i 95 førte gang besøgt A pigerne på Sankt Kjelds plads arbejde der en ægyptiske pige en drøm af et knald og dejlig fast krop så hvis jasmin er hendes datter tager jeg også gerne jasmin 

Med ståpik ejo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...