locosueco

Vem ska man välja med stora bröst?

7 indlæg i denne tråd

Vil til hver en tid anbefale Trine Tease.

Hun er den smukkeste og sødeste kvinde man kan tænke sig. Og ikke kun udenpå. Hvis du besøger hende vil du vide hvad jeg mener. Hun er simpelt hen et godt menneske, og hendes indre varme, empati og dejlige personlighed skinner fuldstændig igennem så snart du møder hende. Jeg tror der er langt mellem SÅ gode mennesker generelt - og sikkert især i denne branche, hvilket jeg dog ikke skal gøre mig for klog på.

Men, selvfølgelig, hvis du KUN fokuserer på brysterne, kan jeg ikke sige meget, idet jeg ikke har besøgt Nikki. Men for en helhedsoplevelse, findes der intet over eller på niveau med Trine (i min optik).

TVR

Del dette indlæg


Link til indlæg

For mig at se, så har brysterne samme størrelse, synes ikke Nikkie har de større bryster end Trine. Til gengæld tror jeg at Trines bryster er mere naturlige at røre ved. Nikkies er ved at springe af silikone ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tack för svar och tips, det gör ju det lättare att välja:-)

Nåja jag får väl besöka dem båda.

Del dette indlæg


Link til indlæg

God plan. Forhåbentlig bliver du glad for at besøge dem begge. Men selvom Nikkie IKKE skulle leve op til forventningerne, så har det alligevel været det hele værd, hvis du også besøger Trine.

Bare vent og se ;) ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!


Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.


Log ind nu