Hop til indhold
SuckMyPopsicle

Jolly Muna i Odense

Recommended Posts

Så fik jeg endelig mistet mødommen, det var en dejlig omgang.:biggrin: Må indrømme jeg var nervøs hele vejen derhen, men ligeså snart jeg kom indenfor, og vi fik smidt tøjet. Så var hun meget god til at få mig afslappet:wub: Hun ser meget bedere ud end på billederne, på billederne ser hun nemlig lidt buttet ud. Og det gjorde hun overhovedet ikke her;) Hun var fantastisk til blow, og hun kunne endda få den helt ind:biggrin: Det varede ikke så længe og så var jeg færdig, bagefter gik hun igang med at ridde. Det var hun også virkeligt god til, det var en virkeligt god følelse at få den ind i en varm og stram mis:wub:  

Alt i alt en fantastisk oplevelse, som jeg aldrig vil glemme:wub:
 

Link til hendes annonce: https://www.eroguide.dk/massage-escort/Jolly+Muna/

Del dette indlæg


Link til indlæg

Stedet er en lejlighed ved siden af noget stegt kylling og Rosengårdcenteret for ikke at være for præcis:) Så det er meget diskret, da man bare kan parkere ved Rosengårdcenteret og gå en lille tur:rolleyes: Selve lejligheden så fin og ren ud, og badet var også fint:D

Men husk idag er sidste chance før hun tager afsted, jeg tror også nogle af de andre glædespiger holder til i nærheden. Jeg mødte nemlig en af dem ved siden af lejligheden;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...