Hop til indhold
wildcardf

Anja i Roskilde... Damn hvor er hun fræk....

Recommended Posts

Hej drenge og piger.

Efter min sidste positive oplevelse i Roskilde med Sonia blev jeg forårsfristet af Anja i Roskilde - jeg skrev til hende og jeg fik et svar tilbage rimelig hurtigt.

Vi fik aftalt en tid og jeg ankom til stedet hvor hun holder til - efter lige at have ordnet det rent finansielle skyllede jeg mig hurtigt af. Hun er en kanon sød og samtidig en rigtig køn pige...

Hun startede med kælent at komme hen til mig efter at jeg var kommet ud af badet og væk var badehåndklædet med et snuptag - jeg nød synet af hendes lækre krop og begyndte at kæle med hendes bryster - hun lukkede øjnene halvt i, førte sin hånd ned til min bedste ven og tog et fast greb omkring ham, der tydeligt fortalte at hun kunne lide hvad hun så.. Hun lod mig lege et øjeblik med sine bryster og så gik hun ned på knæ og begyndte at give mig et blowjob, der helt klart indikerede at det havde hun vist prøvet før.

Det er nu frækt at se når man bliver deep throated fra fugleperspektiv og resultatet udeblev da heller ikke... Nu syntes jeg at det var blevet min tur inden det blev så godt at jeg ikke kunne styre det, så jeg satte hende ned på sengen, gik ned på knæ og begyndte at lege med hendes lækre fisse med min tunge. Det var noget hun kunne li og hun spredte sine ben så jeg kunne komme ordentlig til med tungen, samtidig med at hendes fingre gik ned og assisterede med legen... 

Hun gav tydeligt udtryk for at det var noget hun nød og hendes små støn kombineret med at hele hendes krop sitrede når min tunge gik ned og langsomt arbejdede sig op fra hendes bagerste hul og op til hendes lækre fisse hvor jeg lod min tunge lege med hendes læber og derefter med hendes klit.. Hun var nu drivende våd og jeg nød hendes lækre og velsmagende fisse samtidig med at mine fingre legede med skiftevis hendes bagerste hul, hendes drivvåde fisse og hendes lige så lækre klit.

Jeg rejste hovedet så jeg kunne se hende i øjnene og fortalte hende at hun havde en kanon fræk og super lækker og velsmagende fisse. Det tændte hende i den grad hun begyndte at lege hårdt og hurtigt med sin fisse, begyndte at stønne så jeg ikke var i tvivl om at hun var ved at komme og så kom hun ellers, samtidig med at hendes underkrop bevægede sig i et tempo der var en rodeo hest værdig...

Hun var så lækker, både at høre på og betragte da hun kom at jeg var helt klar da hun efter at have sundet sig et øjeblik igen gik hun ned og begyndte at give mig et dybt blowjob med så meget sug at havde jeg ikke vidst bedre ville jeg have troet at det var en vaccumpumpe og min pik var så absolut parat til at lege huleforsker. Først begyndte hun at ride mig og misbruge min bedste ven på det groveste hvilket tilsidst fik mig til at trække mig ud af hende, kigge hende i øjnene samtidig med at jeg insisterende sagde at nu ville jeg kneppe hende analt for hun var da bare så fræk og lækker at det måtte gøres..

Hun var da i den grad også selv parat og hendes fisse var så drivvåd at det knap nok var nødvendigt at bruge glidecreme da jeg trængte ind i hende analt... Hun nyder i den grad at blive kneppet hårdt og havde det ikke været for en græsslåmaskine udenfor værelset havde man kunne høre hende i en pæn radius, da vinduet på badeværelset stod åbent for at vi kunne få noget luft ind og køle bare lidt ned. Vi var på dette tidspunkt begge drivvåde af sved og safter og tilsidst måtte vi holde en kort pause og køle lidt af da vi begge var ved at overophede.. Vi lå og hyggelegede med hinanden og blev enige om at slutte af med en 69´er, efter at vi lige havde fået noget vand så vi ikke dehydrerede totalt begge to...

Så sagt som gjort lagde hun sig på knæ over mit ansigt så jeg rigtig kunne komme til hendes fisse og begyndte på et deep throat blowjob der helt klart fortalte mig at nu var det min tur til at komme.

Jeg legede samtidig med både hendes fisse og hendes bagerste hul og da jeg kunne mærke at hun tydeligt begyndte at skrue op, både for hoovereffekten og for lydniveauet så var jeg klar da hendes krop begyndte at sitre og rodeo Anja gik i aktion og vi kom begge to i så voldsom en grad så vi ikke ænsede andet end hinanden og vores fælles nydelse..

Jeg tror at der i hvert fald gik 20 minutter hvor vi bare lå og nussede hinanden, kølede ned og hyggesludrede før vi blev enige om at vi nok hellere måtte videre i dagens program begge to. Da jeg sagde til hende at hun i den grad havde været en af de frækkeste oplevelser jeg  havde prøvet smilede hun, gav mig et kys, kiggede mig i øjnene og sagde, at det var fordi hun er vild med sex og kan li det hun laver - en bemærkning jeg før har hørt, men aldrig fået bekræftet på en så fræk og lækker måde...

Jeg kørte hjem efter et hurtigt bad og kan dårligt huske turen, så sexuelt udmattet havde hun præsteret at gøre min spæde drengekrop, men damn det var godt..

Så mine ratings af den super frække Anja kan retfærdigvis kun være følgende:

Pigen: Det er helt klart hende på billederne og hun lever i den grad op til det hun lover - et rent 10 tal - og ja hun har fået nogle småjusteringer af bl.a brysterne men hvad så..

Stedet: Rigtig udemærket efter min smag, men nogle ville nok ikke synes at det er diskret nok - vil man ha en busk at gemme sig bag vil jeg opfordre til selv at medbringe den.. :8

Ydelsen: Langt mere end jeg havde forventet  10

Ville jeg gøre det igen ? Så absolut efter lige at checke hvor den nærmeste hjertestarter findes..

Så drenge hvis i. har konditionen så vil jeg helt klart anbefale at tage en tur i ballongyngerne hos Anja - det kan kun anbefales..

God fornøjelse drenge og vis hende den respekt hun i den grad fortjener..

Mange hilsener

wildcardf

Og et link:

https://escortguide.dk/P/anja-58550.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er lidt i tvivl her, for nu har jeg skrevet lidt med hende, og hun har sendt mig en ekstra video. Dog er den video hun har sendt mig ikke den samme kvinde som den hun linker til i sin annonce. Det er helt tydeligt med tattoveringer, så noget siger mig at der er ugler i mosen?

Del dette indlæg


Link til indlæg
wildcardf skrev, den 30.4.2021 at 13:00:

Hej drenge og piger.

Efter min sidste positive oplevelse i Roskilde med Sonia blev jeg forårsfristet af Anja i Roskilde..

Stedet: Rigtig udemærket efter min smag, men nogle ville nok ikke synes at det er diskret nok - vil man ha en busk at gemme sig bag vil jeg opfordre til selv at medbringe den.. :8

Er det i selve Roskilde hun holder til, eller en af de små nabobyer?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Supermayn skrev, for 23 timer siden:

Jeg er lidt i tvivl her, for nu har jeg skrevet lidt med hende, og hun har sendt mig en ekstra video. Dog er den video hun har sendt mig ikke den samme kvinde som den hun linker til i sin annonce. Det er helt tydeligt med tattoveringer, så noget siger mig at der er ugler i mosen?

Så kan jeg til din orientering oplyse at det er hende - også det klip hvor hendes sidste tatoveringer ikke er på - det link som Fallara har lagt ud til blacklotus0508 er hende - allesammen... Der er så absolut intet fake over hende.....

Del dette indlæg


Link til indlæg

@wildcardf Mange tak for den fantastiske anmeldelse!

 

Jeg må indrømme at jeg har kikket på hendes profil en del gange, og så videoerne også en del gange :D og at jeg som @Supermayn skriver ikke kan få det til at passe med pigen i profilen.

På videoerne har hun en tatovering rundt om det ene lår det har pigen på billederne i profilen ikke.

I profilen virker det som om hun er fra Tyskland, men "Blacklotus0508" er fra Rusland... lidt suspect... 

 

Tror måske at det er nogle gamle billeder hun bruger på sin profil?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest sugarshooter

Jeg håber på at hun er ledig i morgen, jeg skal til roskilde alligevel og trænger til at få dyppet snablen så skal jeg prøve at se om jeg afmystificere for eventuelle tvivlere i morgen aften.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Pigen i videon har en tatovering av en blomst på maven og Anja har på sine bilder en sommerfugl på maven.

Redigeret af Bosse

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest sugarshooter

Hun er god nok, noget af en vildkat. Ligner hende på Black Lotus videoerne men jeg prioriterede at knalde hende i stedet for at sammenligne tatoveringer. Men hun har ingen tattoo rundt om benet. Sexuelt så får hun tæt på topkarakter herfra, men stedet og kommunikationen kan være noget bedre. Hun er ikke tysker, men ukrainer. Absolut villig til at tage imod fingre, legetøj og diller i alle huller. Hun er petit. 
 

MEN hun sagde at det var sidste dag i dag i Roskilde og så går turen videre, men at hun kommer tilbage om nogle uger. 

Redigeret af sugarshooter

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...