Hop til indhold
Jernsvinet

Villa Erotica, Schleswig

Recommended Posts

http://sexnord.net/profile/442/Schleswi ... %20Erotica

Mühlenredder 17

24837 Schleswig

Klingeln bei: Villa

Unseren Nachtclub Villa Erotica finden Sie in einer sehr schönen alten Villa in der Nähe des Zentrums der Stadt Schleswig. Unsere hübschen Frauen lesen Ihnen jeden Wunsch von den Augen ab und verwöhnen Sie nach allen Regeln der Kunst. Es erwarten Sie täglich bis zu 10 erlesene Damen mit ganz unterschiedlichem Aussehen. Von blond, braun bis rothaarig, lange Mähne, Kurzhaarschnitt, große Oberweite, rasiert, gepierct, in hohen Stiefeln oder in sexy Dessous. Es bleiben keine Wünsche offen, Sie fühlen sich bei uns wie im Paradies. Unsere Mädels haben ganz unterschiedliche Vorlieben und Neigungen, sie bieten Ihnen stets nur das an, was Ihnen selber auch viel Spaß macht. Und das ist nicht wenig! Das werden Sie bei Ihrem Besuch schnell erkennen und bestimmt auch schätzen. Denn in den vergangenen Jahren hatten wir stets nur zufriedene Gäste.

Åbenbart en Natklub og ikke en Nacktklub a la FKK, men det kan jo alligevel være noget lignende, men er der nogen, som har været der og kan fortælle lidt om konceptet, pigerne og priserne, betjeningen, indretning mm.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Efter at have søgt vidt og bredt, er det endelig lykkedes mig at finde en side med en nogenlunde udførlig beretning fra Villa Erotica i Schleswig:

http://www.hurenforen.us/forum/showthre ... eadid=9608

Beretningen er ca. 10 år gammel, men priserne har ikke ændret sig, hvilket jeg fandt ud af ved et besøg forleden:

Villaen ligger lidt nord fra centrum af Schleswig og er ret nem at finde og man kan parkere rundt om huset, som er en større villa.

Jeg blev modtaget af bardamen, en yngre, slank, men ret uinteressant pige, som næsten uden et ord viste mig ind i baren - ikke noget med nogen garderobe, hvor man kunne hænge hat og overtøj. Jeg bestillte en Alsterwasser (50 % citronvand og 50 % Bier) til € 5,- og kiggede mig omkring i lokalet, hvor et par mænd vist var ved at montere nogle nogle lamper i loftet. Lokalet var ikke ret stort (måske kun 25 m2), men der var alligevel på en eller anden måde blevet plads til en bar, en polerstang og 3 sofaer, hvori der sad 4 damer.

Kun en af dem fandt jeg lidt interessant og hun kom snart hen og præsenterede sig som Rosalia fra Rumænien - hun kunne sådan set godt have gået an (ca. 35 år, sød at snakke med, rimelig slank, pæn figur, dog med lidt mave, stor næse, men interessant ansigt og mørkt hår flettet i en lang hestehale), men hun startede med at tænde en smøg i hovedet på mig og spørge om jeg ikke ville give hende en drink for at holde mig med selskab. Belært af dårlige erfaringer fra andre natklubber afslog jeg, selvom den drink hun forlangte kun kostede € 20,-. Jeg sagde til hende at på FKK-klubberne er det ikke normalt at skulle betale drinks til damerne. Nå, men vi kunne da også gå på Zimmer alligevel - € 80,- for en 30 min, € 100,- for 40 min, € 160,- for 1 time (her burde minutprisen nu nok med lidt hovedregning, have været billigere end minutprisen ved 40 min :evil: ) og € 220,- med bad (måske med spabad som i ovenstående beretning?).

Nå, hun blev åbenbart hurtig træt af mig, da jeg umiddelbart ikke var interesseret i at spendere på hende, og satte sig ned igen - jeg troede nu at jeg fik lov at sidde lidt i fred, men der gik nu ikke lang tid før en typisk polsk? langhåret blondine med mindst 10 år og mindst 20 kilo for meget på vægten, fik sig manøvreret op til mig - jeg sendte hende nu hurtigt væk igen.

Snart efter kom der en ulækker, rundhovedet, langbenet, noget overvægtig pige med filipenser, tjavset langt hår og en ubestemmelig alder mellem 30 og 40 år og ville gøre mig selskab - hun virkede nu ret sød at snakke med - men jeg skulle ikke nyde noget, selvom jeg havde fået penge for det.

Sidste præsentation bestod af en ca. 45 årig dame, pænt ansigt, men med stor mave og tendens til gråt hår og ville fortælle mig om priserne endnu engang - kort efter forlod jeg stedet. Men jeg nød da min Alsterwasser.

Det er åbenbart noget småt med glædespiger i Schleswig - og konkurrencen er måske ikke så hård - det var ihverfald kun lykkedes mig at opstøve adressen på een, som jeg derefter besøgte - Busenwunder IVANA:

http://www.ladies.de/index.php?seite=1& ... &ProfilID=

Stedet ligger i en snusket baggård. Vægten var vist det man kalder 65 kilo light og der var ikke ret meget wunder over brysterne, udover de var store og hang ud til sidderne indfanget i et stort fiskenet. Hvor hun havde billederne fra vides ikke - eller også var de mindst 10 år gamle. Hun var sandsynligvis Polak og da jeg måtte meddele hende at hun ikke var min type sagde hun: "Aber dann verschwinde", hvilket jeg ikke betænkte mig på.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan se Villa Erotica åbenbart har fået en hjemmeside:

 

http://www.villaerotica.com/

 

se også deres annonce her:

 

http://sexnord.net/profile/442/Schleswig/Villa%20Erotica

 

Må indrømme jeg ikke kom længere end til bar/kontaktrummet, som jeg ikke fandt imponerende stort, men egentlig vældig godt indrettet - det var mere pigerne og deres rygevaner mm. jeg måtte melde pas overfor - men det kan jo have ændret sig. Bollerummene m. bl.a. spa, ser da ganske fine og interessante ud:

 

http://www.villaerotica.com/uberuns.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...