Hop til indhold
Karsten1970

Lady Lori: Italiensk raffinesse og klasse, der fængsler

Recommended Posts

Der er glædespiger. Der er dominaer. Og så er der Lori. Jeg har tidligere skrevet begejstret om dominaer, men med fantastiske Lori har jeg indset, at et rigtigt domina-slave/tjener- forhold ikke er noget, der kan udleves på et time eller en dag. Derfor tager jeg nu på en rejse…

Allerførst: Loris billeder er 100 procent rigtige. Men virkeligheden overgår langt bedre. Hun holder til i en lækker lejlighed på Vesterbro. Det er ikke et dominastudio med kæder og glasmontrer med dildoer og udstyr, men en rigtig lejlighed, som passer til Loris høje klasse.

Lori tilbyder naturligvis alle de ”gængse” ydelser inden for SM, og hun kan sit håndværk. Hun kan svinge en bullwhip som ingen anden, og jeg bærer stolt hendes ”håndskrift” på ryggen efter mit første besøg, som ikke er det sidste.

Man forstår ikke, at denne elegante lille hånd kan være så brutal, når den bliver forlænget med en pisk.

Men det betaler sig at have en klar idé om, hvad man ønsker, før man opsøger Lori – og her tager hun sig tid til at ”lege” med sit offer både inden og efter en session.

Lori er ikke en ”klovn” eller hollywood-skuespiller, som hun selv siger. Hun skal kunne se sig selv i legen – og hun anstrenger sig til det yderste for at sætte sig ind i modpartens behov og fantasier.

Lori er elegant, hun har klasse, hun er ren ”overklasse”, en luksuskvinde i ordets egentlige forstand – så for en usling som mig er Lori drømmen. Hun er ikke vulgær eller ”pornoagtig”, men en ægte lady, med en helt guddommelig krop, yndige hænder og fødder.

Fordelen er, at når Lori brænder for ideen, så ser hun ikke på uret – slet ikke. Hun er ægte interesseret – og hun er ikke bange for at prøve ens grænser af. F.eks. fik jeg lov at drikke hendes urin af det fineste vinglas – som en italiensk årgangsvin. Den smagte himmelsk

Automatisk kan hun formidle en følelse af, at man er ussel og ikke værdig. Men hun er smilende og fræk samtidig. Det er svært at beskrive, men i modsætning til andre dominaer, som bare vil have tingene ekspederet, nyder Lori legen.

Jeg har specielle fetish-områder og meget specielle fantasier – de er meget ”historiske”, autentiske og går på herre-slave-forhold sat i ind i ægte rammer – ikke noget, jeg ønsker at gå nærmere ind på her, måske først, når vi er nået i mål….

Lori har empati og lever sig ind i den fantasi, du måtte have – og det er også grunden til, at hun forbeholder sig ret til at sige nej…

Jeg kan give Lori mine varmeste anbefalinger – men jeg ville allerhelst have hende helt for mig selv. Jeg vil skrive igen, næste gang vi mødes. For det er ikke det sidste møde. Men kun det første.

https://annoncelight.dk/showad/240591

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god anmeldelse. 

Kan du sige noget om hendes alder? 

Ved du, om hun også tilbyder seksuelle ydelser?

På forhånd tak. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...