Hop til indhold
Gæst

Berusende Alena

Recommended Posts

Gæst

Alena

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Alena/

 

Fra sangen Berry White af Bo Evers:

 

”For hun er næsten ligeså smuk som en prinsesse

og hun er lækker som en fransk delikatesse

hun er berusende som brændevin

og kostbar som et smykkeskrin....

...og sexed som en helt flok stewardesser”

 

Der er mange stjerner på himlen – nogle få af dem skinner ekstra stærkt – Sådan en stjerne er Alena.

Hun er en mester udi forførelsens kunst og i hendes selskab giver hun dig en følelse af at være helt særlig.

 

Jeg har besøgt Alena af nogle omgange – og det er kun blevet bedre for hver gang. Da jeg første gang skulle mødes med Alena var jeg, som altid, spændt på hvem der ventede mig i den anden ende.... kunne hun leve op til billederne? Hvordan var hendes personlighed? Ville hun være indlevende eller bare have det overstået? Det viste sig dog hurtigt at der ikke var nogen grund til bekymring. Jeg blev ikke skuffet!! Jeg fik øjeblikkeligt gåsehud og et sug i maven. Hun er MEGET smuk! Billederne lyver ikke. Hvad billederne ikke viser er hendes søde og imødekommende væsen, hendes sensualitet og meget sexede fremtoning. Jeg var solgt før vi overhovedet var gået i gang. Hendes engelske er flydende, og der er intet problem i smalltalk mellem akterne. Det føles helt naturligt at småsnakke med Alena og der er ingen akavet stemning på noget tidspunkt.

 

Før sidste møde havde jeg konverseret med Alena forud. Jeg havde et særligt setup i tankerne. Jeg er VILD med at danse og flirte, og pga coronanedlukningen er det noget jeg ikke har dyrket i meget lang tid. Derfor tænkte jeg at lidt sexet dans med sikker gevinst, kunne være en fræk måde at starte vores møde på. Alenas dans var meget indsmigrende, super sexet og sensuel og med dejlige våde kys undervejs. Jeg blev hurtigt klar over at jeg ingenlunde kunne måle mig med Alenas indsmigrende latinamerikansk inspirerede bevægelser så jeg lod mig bare glide med i beruselsen, lade Alena overtage og efter et par numre fortsatte vi de frække og sensuelle bevægelser i sengen. Eller – det var nok mest Alena der stod for de frække bevægelser :P

Hendes forførende berøringer og lette kys over kroppen, vekslende med dybe, bløde, våde tungekys gav mindelser om aftenens hotteste babe, du lige har scoret på dansegulvet og giver hurtigt gåsehud over hele kroppen – og stiv pive naturligvis :P

 

Alena går meget op i hygiejne, hvilket jeg kan forstå virker forstyrrende på nogen. For mig er det kun et plus. Hun har mundskyllevæske stående på badeværelset. Hun er meget omhyggelig med at sætte kondom på, og er grundig med at tjekke kondom og tilføre creme undervejs i akten. For mig ødelægger det ikke den gode stemning og det bliver fuldt opvejet af at Alene er til stede og for førende under hele mødet. Og alt foregår i et dejligt ustressende miljø. Under et af vores møder gør Alena mig opmærksom på at tiden er ved at være gået, hvilket får mig til at stresse lidt på for at komme, hvilket får Alena til at udbryde:”Please dont stress, relax and take your time”.

 

En eroguidebroder sagde på et tidspunkt: Når jeg besøger en pige bliver jeg med det samme forelsket! Når jeg forlader hende forsvinder det igen. Sådan har jeg det med Alena. Dog bliver oplevelsen siddende i kroppen nogle dage efterfølgende.

 

Min dybeste anbefaling

 

over and out fra aben.

Redigeret af Gæst
stavefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stantheman

Jeg kan kun tilslutte mig de rosende ord. @Bonobo rammer plet med sin flotte beskrivelse. Jeg besøger prinsessen med mellemrum og er aldrig blevet skuffet. Er man til den kæreste og mest nærværende oplevelse, så er hun perfekt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...