Hop til indhold
Orladrengen

Sweet Vita, Odense

Recommended Posts

Orladrengen skrev, den 23.4.2021 at 12:04:

Er der nogen, der vil dele deres erfaringer om hende? https://www.eroguide.dk/massage-escort/Sweet+Vita/

Jeg er lige kommet hjem fra et besøg. Jeg vil ikke skrive en egentlig anmeldelse, for jeg var et lidt mærkeligt sted oppe i hoved og havde en oplevelse der var derefter - og det skal hun ikke have ansvaret for. Men jeg kan fortælle følgende:

Hun svarede hurtigt på WhatsApp. Hun bad ligesom @Pilfinger2 fortæller, om en selfie, og det fik hun. Derefter aftalte vi pris osv. Jeg betalte 2.500 for en time med tilkøb af tungekys, øko-blow og CIM.

Hun holder til i en lejlighed i noget nybygget etagebyggeri lidt uden for centrum. Jeg er ikke lokalkendt i Odense, så jeg ved ikke om stedet er velkendt. Parkering lige foran, og jeg mødte ikke et øje.

Det er hende på billederne. Billedet med avisen er nok det mest vellignende. Hun er en ret høj og - hvad skal man sige - solid pige. Hun er nok i  sidste halvdel af tyverne, og alt sidder fuldstændig stramt hvor det skal. Hendes engelsk er godt nok til smalltalk, og man fornemmer at hun ville være sjov at drikke øl med.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...