Hop til indhold

Recommended Posts

Gæst

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=16761

Har aldrig besøgt en Thai før men tanken har luret i lang tid, og det blev så i dag. Havde også andre ”esser” i ærmet men tøffede mod Ålborggade på Østerbro. Kunne vel altid skride igen, hvis..

Men det blev absolut ikke nødvendigt!

Blev lukket ind af ”mutter” og spurgt om jeg havde været der før, hvilket jeg med rette kunne benægte. Sagde jeg kun ville have sex og ikke oliesmøriet.. Så kiggede på mig med en mine som om at selvfølgelig var det sex – Thaimassage kunne ligge i en by i Rusland – så er det på plads!

Blev lukket ind i et pænt og rent værelse, med udluftning osv, så følge mig egentlig udmærket tilpas, men selvfølgelig spændt på hvem der dukkede op..

Det gjorde så den nydeligst lille nips ting. Sgu ikke meget mere end 152 cm, små faste bryster og en skæppe skøn lille bagdel. Hun viste mig menukortet og jeg valgte 20 minutter med dansk og fransk til 500,-

Hende ud med guldet og tilbage i løbet af no time. Fik lige smidt underrørerne, og så blev det altså de mest fantastisk hæsblæsende 25-30 minutter jeg endnu kan mindes!

Superfransk til den store guldmedalje; boller og skaft blev behørigt slikket med jævne mellemrum, og så var det over i høkassen. Dejlig ridetur og så ellers dybe tungekys en masse – dem blev der delt mere end rigeligt ud af under alle de 25 ( nok nærmere 30 ) minutter. Nå, men en tur bagfra skal man vel have og det er den fedeste udsigt til en mini røv. Fuld fart på men begejstringen fortog sig lidt, hvilket hun naturligvis ikke kunne undgå at bemærke. I suck you hard again og ja mon ikke. Af med gummiet, mere superfransk, på med gummi og ridetur igen.

Fik lyst til en 69’er og det var intet problem. Af med gummi igen og mens hun blev slikket godt og grundt både i etteren og toeren ( sorte kys fandt jeg ud af var MEGET velset ) så suttede hun der ud af igen igen

Om på siden med hende ved siden af og så en spillemand, stadig med dybe kys.. Desværre kunne jeg ikke komme og ville egentlig opgive forehavende, men nixen biksen – Bkg junior rød for gud ved hvilken gang ind i munden på hende og hun gjorde sgu sit aller ypperste for at tømme beholderen, men ak og ve – den ville ikke sprøjte….

Så slut på seancen, men det var fandme et af de bedste knald jeg nogensinde har købt mig til, og havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at det skulle være med en Thai pige.

Der var INGEN tidspres overhovedet!! Ingen banken på døren, men den ½ time var vist mere end jeg kunne forlange. Hun skævede kun en gang, og det var et meget kort øjeblik, på uret ( der var der gået et kvarter eller noget i den stil ) Hun beklagede at hun ikke fik tømt mig, hvilket jeg naturligvis hurtigt fik hende overbevist IKKE var hendes skyld! Hun gjorde ALT hvad der stod i hendes magt..

Hun er en super super sød pige; en lille grinebider med meget fokus på vedhænget som hun så at sige ikke slap fra jeg havde smidt tøjet til vi var færdige. Hun pakkede lidt sammen og jeg stod og skulle tage tøj på, og selv der hev hun lidt i minien og sagde: see you again!! Om det var til mig eller vedhænget skal være usagt, men hell ja: vi ses igen!!

Og så taler hun rigtig godt engelsk! Another surprise, så kommunikationen gik smertefrit. Hun er enormt lydhør over dine ønsker og den lille krop kan hun jo svinge rundt i snart sagt alle stillinger i rekordfart.

Jeg må indrømme, at denne søndags eskapader går med over i historien som det førnævnte bedste knald, eller i hvert fald et af dem, ever! :D

Man læser jo så meget om handlede piger og bla bla, og ja – det er sgu sørgeligt, men Pim er stensikkert ikke tvunget til det hun laver – så skjuler hun det i hvert fald godt. Hun gav den max krudt fra start til slut!! :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Bkg :D:D.

Tak for en superanmeldelse. Efter beskrivelsen forvildede jeg mig først til at tro, at det var Ålborgggade 8, du var havnet i, og her begyndte minderne at vælte ind over mig, for det er jo Jennys gamle sted, hvor jeg flere gange har fået, så hatten passer. Men jeg ser at det er nr. 1, du har været i.

Stedet var i nogle år ret obskurt, og udefra ligner det en ruin, men jeg har på det seneste set et par gode anmeldelser, så det kan være, at stedet er på vej op?

Et stort minus er dog, at begreber som, "ubemærkethed" og "diskretion" ikke har nogen mening her. Det gælder i øvrigt hele Ålborggade.

Ellers kan jeg anbefale, at du arbejder lidt mere med "logistikken", hvis du kan det oven på Balticum og Ålborggade :lol: :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej bkg

Super anmeldelse, tak for det :)

Hvor gammel vil du skyde på Pim er?

Ved du noget om hvor længe hun er her?

pft

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Tak tak d’herrer…

Ja, min borende ven. Der er stadig lidt power i den gamle, selvom der var fart på ovre østpå ( nåede 4 besøg på de 12 dage..

Det er både godt og ondt at priserne ikke er de samme i gamle Danmark som derovre – så fik man sgu ikke tid til at gå på arbejde.

Og ja, så tog Pim næsten pusten fra mig som skrevet. Facaden / indgangen ligner godt nok lort og Ålborggade indbyder absolut ikke til diskrete besøg. Navneskilt skrevet på papir med nogle farverige blomster så vidt jeg husker, så det er ikke der der er investeret en formue. Når det så er sagt / skrevet, så er der altså ingen fejl på det indvendige. Det værelse jeg blev henvist til var som sagt yderst rent og pænt!. – no. 1 er oppe mod Østerbrogade, men bortset fra nogle unge gutter der stod med en trailer med flyttegods så var gaden tom ( mit besøg – søndag omkring kl 11.30 – de åbner kl 11 iflg. hjemmesiden ) så måske det rette tidspunkt hvis man vil ringe ugenert på? Aner det ikke.

Jeg frygtede faktisk spørgsmålet omkring hendes alder. Jeg har før fået på tæven grundet min åbenbart manglende evne til at aldersvurdere de dejlige piger, men mit bud er, at hun er omkring de 30, muligvis et par år yngre – jeg er helt blank og spurgte ikke. Havde så nok heller ikke fået oplyst den rigtige alligevel, men sprød og spændstig var hun!

Aner heller ikke hvor længe hun bliver – spurgte heller ikke ind til det, men du kan ringe derned og spørge – de taler ok engelsk.

Sorry men svaret efter bedste evne…

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×