Hop til indhold
coolmancool

Melissa - naboens frække datter - og næsten guld

Recommended Posts

Skrevet (edited)

Der har været lidt diskussion om fake anmeldelser af Melissa:

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Adorable+neighbor+Melissa/

Så nu vil jeg give mit besyv med, da jeg for meget nylig har været forbi denne dejlige helt naturlige kvinde.

Jeg har noget med unge piger, der farver deres hår i særlige farver som blå, grøn og lilla. De får mig til at tro, at de er lidt rebelske og vilde. Noget jeg håber på smitter at på deres ageren i sengen.

Melissa har farvet noget af sit hår lyselilla. I Like :-) . Hun var ikke decideret vild i sengen, men hun var helt klar på at præstere og gøre det så godt som muligt for mig :-) ;-) .

Så, jo, jeg går gerne efter hår farvet i skæve farver igen :-) 

Hun huserer på Frederiksberg. I en fin delvis nyrenoveret  lejlighed.

Fik til en start et hurtigt bad. Og jeg fik med garanti et helt nyvasket og rent håndklæde, der ikke var blevet udsat for det gamle trick, med at det var blevet tørret på varmeapparatet efter den foregående kavalers tørren sig med det i hoved og røv :-) 

Melissa er ikke tynd, og heller ikke helt slank.

Hun har en dejlig stærk krop uden for meget fedt.

Til gengæld har hun petite og suuuuuper lækre og meget krammeglade bryster, der i størrelse giver associationer til teenagere :-)  Selvom Melissa er vel omkring 22, 23 eller 24 år.

For mig er hun en meget lækker godte, som jeg til enhver til ville have det godt med at blive set sammen med, hvis vi ellers var kætester, uanset om hun havde tækkeligt tøj på, sommertøj på eller hun var topløs og med g-streng på stranden.

Men se nu ikke frem til en modeltype, men mere en pænt over gennemsnitlig ‘naboens søde datter’-type

Hun er bestemt ikke uerfaren ud i denne business, men på mig virkede hun heller ikke professionel. Efter lidt afvæbnende snak åbnede hun sig og gav den præcis som om hun var naboens frække datter.

Hun blower efter lidt instruktion, på den måde som jeg gerne vil have det. Og selvom jeg sjældent boller en glædespige men bare nyder at blive skikket, så fik jeg lyst til hende.

Så... om på siden med hende, hendes ene ben strakt langs madrassen og det andet bøjet op mod hendes hoved. Og mig med et ben på hver side af hendes strakte ben og pikken pegende lige mod den naturligt våde kusse.

Den stilling giver en dejlig dominerende kontrol med en kvinde. I den stilling jan pikken ubesværet glide langs låret og godt i bund, samtidig med at nosserne kildes lidt af friktionen mod låret.

Hun virkede bestemt som on, hun nød at få pik i den stilling, mens jeg herre-krammede hendes små bryster, nev hende lidt i brystvorterne og lidt efter lidt lod pikken glide helt ind og i bund i hende

Jeg synes, jeg fik både et superblow og et superknald.

Bagefter sad hun i sengen og nussede - på hendes intiativ - mine lår og underben. Ret naturligt og lækkert. Mens jeg bare nød det.

Hendes engelske er ikke fantastisk, men hun er meget positiv ig vil gerne forstå... og så lykkes det ofte at få en god kommunikation ud af det alligevel.

Melisse gjorde mig både liderlig og glad, og hende vil jeg gerne nå at besøge igen, inden hun tager bussen hjem igen om 14 dage.

Venligst

Coolmancool

 

Redigeret af coolmancool

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)

Tak herfra.

Din anmeldelse er spot on:

"Melissa er ikke tynd, og heller ikke helt slank."

Og resten er også rigtigt: Melissa er i den grad en cutie, der er musikalsk og lydhør.

Jeg forstår din usikkerhed omkring hendes alder. For mig kunne hun sagtens ligne en teenager, men hendes erfaring og evner ud i elskovens ædle kunst gør, at jeg er ret sikker på, at hun er ældre.

Hun har så også en historik, som bekræfter, at teenage-årene formentlig er overståede.

Måske har hun også fortalt dig sin historie, men for at andre også skal høre den, kræver det utvivlsomt, at man booker og bruger tid nok til at få en en ordentlig snak med Melissa. 

Det er hun (også) værd.

Og til dig selv: Mere @coolmancool

Ærbødigst

Cob

Redigeret af cobham

Del dette indlæg


Link til indlæg
Creek skrev, for 5 timer siden:

Tak for god anmeldelse. Kysser hun? Er det med øko-blow?

Jeg takker også for anmeldelsen .. den harmonerer også meget godt med min oplevelse. mht udseende er jeg også helt enig, Ikke en nips, men en skøn ung krop med de dejligste små bryster. Foto 2-5, er de mest vellignende. Økoblow er inkluderet i prisen ( det var det i hvert fald da jeg besøgte hende). Mht kys betalte jeg 200 ekstra for den ydelse, men mærkede ikke meget til den. Der var lidt kys i starten, men det fadede hurtigt - og er faktisk i tvivl om der overhovedet var tunge involveret. Det er ærgeligt for det ødelagde faktisk lidt oplevelsen. Så ville jeg hellere bare have været helt foruden. Men bortset fra det er hun en rigtig sød og engageret pige - der var masser af indlevelse og kontakt undervejs. Og vi nåede mange stillinger igennem - hun er fræk og fantasifuld.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...