Hop til indhold
Gohappy

Skuffende anmeldelse af Juicy Dayana

Recommended Posts

Nå så har jeg sku lige haft et visit ved Dayana, og jeg er nødt til at indlede med, at det var satanedeme skuffende. Her er mine betragtning og tanker omkring det :(

 

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Juicy+Dayana/

 

Jeg besøgte Dayana for nogle dage siden i Vest Byen. På forhånd havde vi aftalt at hun ville tage imod mig i sit røde lingeri, fordi det virkelig fremhævede hendes kæmpe store og smukke patter. Det er der billeder af på hendes annonce. Jeg havde bestilt 45 minutter og shower samt min egen fantasi chokolade sauce sprøjtet ud over patterne.

Hun tog imod mig iført sort undertøj og kåbe og bød mig indenfor. Det jeg fucking hader ved den her hobby, er at der er så meget grænserespekt man skal have i mente, jeg magter det snart ikke mere. Ofte når jeg møder en ny glædespige, så føler jeg, at jeg begrænser mit eget behov. Fordi man ved at 5 minutter senere, når handyret skal luftes og den seksuelle udfoldelse starter, føles det begrænsende at man bevidst (af respekt) har begrænset sit seksuelle behov. Det er en stor og unødvendig belastning for mig, fordi 'senere' kan jeg ikke 100% nyde det i soveværelset. 

Nå vider. Hun havde nogle spørgsmål omkring "the chocolate sauce", som jeg jo havde en fantasi om at prøve.. Vi aftalte at prøve det i badet af praktiske årsager. (Viste sig at være endnu et begrænset valg) Jeg tog et bad og blev klar. Da jeg kom ind, så opdagede jeg til store skuffelse, hvor overvægtig eller for at strække den erotisk buttet hun egentlig er. Det var et kæmpe turn off og dybt skuffende....

Positioner:

- Missionær 
- Doggy
- Facefuck (fucking frækt)
- Blow

Under sex var jeg overbevist om, at hvis hun skulle ride, så ville min flagstang brække, så det sigtede jeg ikke ligefrem efter. Heldigvis skete det ikke. Efter 35 minutter kom jeg ud over hendes ryg, faktisk mere end normalt. Af en eller anden grund skal jeg altid bruge mindst 5 minutter på at spille den af, før jeg rent faktisk kan komme. (Igen tror jeg det må være de begrænsede elementer.) Sku hilse at sige, at Dayana bruger absurd meget spyt, når hun sutter pik. Jeg har faktisk aldrig oplevet noget lignende.:blink: Men hun er god til det, dog kom der for meget spyt til, man egentlig kunne mærke noget i sekvenser.

Generelt er hun sød, meget selvsikker, taler godt engelsk, men også skuffende at se på (Mere overvægtig end hvad billederne antyder) og ekstremt talende. (Man skal udvise samme energi niveau, hvis ikke man vil lade hende tage styringen)

Vi sluttede af med chocolate sauce i badet, det var okay, men ikke ligeså frækt som jeg forestillede mig det. Jeg har fundet ud af. at jeg ikke magter, hvis der er for meget snak, det tænder mig fuldstændig af og i selve situationen er jeg for høflig indrettet til at sige fra .... 

Opdagelser om mine egne behov:
Positivt:

- Facefuck = winning
- Styringen den skal JEG tag for at ku nyde det helt
- Chocolate sauce not so much
 

Negativt:
- Turn off, hvis pigen ikke holder, det hun lover. (Rød lingeri som aftalt)
- Turn off, ved for meget snak
- Kæmpe patter kompenserer ikke for overvægt, turn off
- For meget spyt ved blow, skader berøringsniveauet i det område...
- Glem alt om at begrænse dig selv af praktiske årsager.

Det er mine betragtninger. Til sidst må jeg hellere lige sige, at jeg elsker og respekterer kvinder, og ikke bare i en seksuel kontekst. Men den her betragtning isoleret set, bragte mig ikke der hen, hvor jeg gerne ville være. Måske er det min egen indstilling til det hele.
Hun er dog ikke den værste, jeg har prøvet, og hun er i øvrigtt også fra Polen. Kan dog ikke sige, om det har noget med hinanden at gøre.

 

 

Best GohappyNot
 

 

Redigeret af Gohappy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Må bare sige at hvis der ud af næsten 20 billeder ikke er et eneste, der viser pigens mave er jeg ikke personligt klar til en tur.

Men pigen har fået gode anmeldelser, så tænker der er et marked for de større piger også.

Men hvis jeg var dig, ville jeg holde øje med førstnævnte hvis du ikke er til dem.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg havde meget af den samme oplevelse, hvad angår Dayanas krop......hun er overvægtig og det sidder ikke ret godt på hende. Dog synes jeg hun var en sød og venlig pige.

Kan også nikke genkendende til det alt for våde blow.....ja, der mangler simpelthen vakuum og tilpas friktion, hvilket  i min verden lille blondine udfører, som den bedste af alle de GP'er jeg har mødt, ever. Lille blondine blæser simpelthen den bedste pik af alle!!!...håber snart hun kommer tilbage igen :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du kunne evt. have tjekket andre anmeldelser og se at hun ikke er helt tynd så den er du vidst også lidt selv skyld i :) men alt andet kan jeg slet ikke følge dig i jeg var hos hende i Onsdags og det er en af de bedste oplevelser jeg har haft. Og det med at tage styringen ahaha så må du sku mande dig lidt op :)

Så jeg kan kun tilslutte mig de positive anmeldelser og selvom hun har lidt mave hvilket ikke er meget efter min mening synes jeg satme hun ser dejlig ud alligevel og er mega sød :)

Jeg skal bestemt besøge hende næste gang hun er i Odense (hun tager hjem idag vidst)

Hav en god dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg må sige at billeder indikerer at dette ikke er en lille nipsting, og nej der er godt nok ikke billeder af maven, men syntes dog billeder af de store hængende bryster samt billedet af hendes store røv, viser at der er lidt til gården og gaden.

jeg er nomalt mest til de små nipsting, men syntes ved mit besøg at hun var en dejlig pige, ja hun har kurver, men det vidste jeg jo inden besøg, så ingen overraskelse, og så de store bryster da de blev lukket fri. Dejligt

jeg syntes også at blow var virkeligt godt, netop fordi hun brugte så meget spyt, men vi har selvfølgelig alle forskellige smag.

fortsat god påske.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Når jeg læser den anmeldelse konstaterer jeg følgende

- Hun formåede ikke at stille op i præcis det lingeri du havde forespurgt. Det burde selvfølgelig ikke være sket, men realiteten er at det sjældent er pigen selv du skriver med og måske er kommunikationen gået skævt mellem hende og hendes telefonhjælp? Men når nu det var tilfældet, hvor spurgte du så ikke om hun kunne skifte?

- Du havde oplevelse af at du ville møde en tyndere pige. 162cm og 62kg er ikke åleslankt, men sådan i toppen af normalvægtig målt på BMI og som andreer inde på så antyder hendes billeder heller ikke at hun er slank. Og hvis du har været lidt omkring vil du vide at næsten alle piger i branchen pynter på tallene. Ikke at det er i orden, men hvis nu det betød så meget for dig, kunne du jo have sagt pænt nej tak og være gået igen da du mødte pigen.

- Det lyder lidt mærkeligt med den der snak om begrænsninger. Hvis du har en adfærd som er grænseoverskridende, så er det selvfølgelig godt at du er bevidst om det og forsøger at moderere det, men det dejlige med at møde glædespiger er jo netop at man kan aftale at prøve nogle ting som man måske ikke ville være helt tryg ved at prøve af indenfor rammerne af et parforhold. Så kan pigen jo sige ja eller nej og evt komme med en pris. Og det lyder det jo som om hun gjorde og at hun endda spurgte ind til din fantasi - men hvad var det så der var begrænsende ved det? Eller tændte du bare ikke så meget på det som du troede? Og er det så hendes skyld?

- Du respekterer kvinder. Bare ikke når det kommer til sex? Måske skulle du spørge dig selv om du så rent faktisk respekterer kvinder?

Ærligt talt så synes jeg bare det lyder som om du har haft urealistiske forventninger og i øvrigt ikke har brugt den energi du burde på at forventningsafstemme. Eller måske har du ikke engang helt vidst hvad du selv forventede. Så er det altså svært for pigen at give dig en god oplevelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Æ tømrer

Det lyder også for mig som om det lige knap er pigen der skuffer her, og måske mere dine egne forventninger/lyster.

Med tanke på de andre rosende ord hun har fået i andre tråde, så må det her i min verden betegnes som en enlig svale. 

 

(Og nej, jeg har ikke besøgt truntelil, til min store ærgelse nu, da en er på vej videre.)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Hardrock_west
Gohappy skrev, for 1 time siden:

På forhånd havde vi aftalt at hun ville tage imod mig i sit røde lingeri,

Nu ved jeg ikke hvor lang tid der var gået fra det tidspunkt du bookede aftalen, til det tidspunkt du står ved døren. 

Har selv prøvet mange gange, at der ikke sker det der var aftalt. En stor del af de udenlandske har et begrænset kundskab til engelsk. De siger ja til alt der bliver spurgt om. Skriver ikke noget ned om hvad der er aftalt. Glemmer hvad der er aftalt, inden du står ved døren.

Jeg tror bare, at man skal positivt overrasket hvis det er som man har aftalt, når du står ved døren. Og ikke blive skuffet hvis det er en fuser. :biggrin:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gohappy skrev, den 2.4.2021 at 17:46:

. Hun havde nogle spørgsmål omkring "the chocolate sauce", som jeg jo havde en fantasi om at prøve.. Vi aftalte at prøve det i badet af praktiske årsager. (Viste sig at være endnu et begrænset valg) 

Hvad menes der helt præcist med "the chocolate souce" ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Randy skrev, for 10 timer siden:

selvf. er hun overvægtig. Hendes navn er bogstavlig talt JUICY

Juicy som betyder saftig er et klart tegn på overvægt? Den fangede jeg så ikke lige???

Del dette indlæg


Link til indlæg
22 cm and thick skrev, for 4 timer siden:

Juicy som betyder saftig er et klart tegn på overvægt? Den fangede jeg så ikke lige???

Det gjorde OP tydeligvis heller ikke

Del dette indlæg


Link til indlæg
Randy skrev, for 8 timer siden:

Det gjorde OP tydeligvis heller ikke

I hvilken verden betyder juicy overvægtig? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...