Hop til indhold
Soothsayer

Mysterious Alice first time in Odense!

Recommended Posts

https://annoncelight.dk/showad/314812

Efter en lille pause var det tiden igen.

Ankommer til det sædvanlige sted omkring Nyborgvej, forventingens glæde er stor og har bestilt 1 time,CIM og Swallow samt bad.

(Badet bliver dog droppet, da vi begge er ved at dø af grin over lejlighedens bade-faciliteter, absolut ikke den store grund til at bestille det her)

Alice: Jeg mødes af en høj blond smilende pige som er i godt humør og klar til kamp ;-)

Hendes krop består af en stor rund dejlig røv, et par velsiddende bryster, der er lidt kød på hende, men det er på en god måde ikke noget der hænger her(Et af ungdommens privilegier).

Hendes ansigt er sådan et der bliver lidt kønnere hver gang du ser på hende og hendes øjne er faktisk ret fantastiske, da der virkelig er liv i dem.

Der er nogle tatoveringer 3-4 stykker(Nogle kan ses på hendes billeder, ingen er voldsomme) og så 3 piercinger Mund,bryst og forneden.

Kommer ud fra badeværelset og tænker at nu skal vi nok nusse lidt, lige lære hinanden at kende, det skulle vi så ikke! For hun giver mig et af de mest entusiastiske blowjobs jeg kan huske at have fået, tal om at næsten blive taget med magt på to ben Ha,ha. Og hun er virkelig god til det og ikke bange for at gå dybt selvom det ikke er bestilt.

Og efter et stykke tid, så begynder lagen-gymnastikken og hun ved hvad hun gør hende Alice, for mig føltes det som en autentisk sexglæde med meget dybe kys ikke noget falsk porno stønneri her.

Alle ingredienserne var der faktisk til god sex og resultatet blev så også derefter, der var en dejlig higen efter både at modtage og give fra hendes side hvilket tændte mig ret meget, sjældent har en laks sprunget så højt op at den er over øjenhøjde ;-)

Hendes blowjob evner i afslutningsfasen skuffede bestemt heller ikke da hun der viste hele repertoiret Nosse, Skafte,Deepthroat,Hoved alt blev der leget med og hun var rigtig obs på at fange mine signaler hvornår noget var godt, ja, det kan hun altså hende Alice-pigen og det endte da også i noget af eksplosion, hvor jeg sørgede for at det kun var en 1/4 der gik i hendes mund ellers havde det nok været for voldsomt.
 
Tredje halvleg var også dejlig, hende her taler bedre Engelsk end pigerne der normalt er der, hvilket gør at broen er belagt med færre både misforståelser samt gentagelser.
 
Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at sige, men jeg nød min tid sammen med den naturlige og sex-glade Alice og har absolut ingen kvaler ved at anbefale hende.
 
 
 
 
 
 
 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mrmagic8282 skrev, 1 time siden:

Ved du om der er et begrænset antal udløsninger, hvis man vælger 1 time eller om der er mulighed for flere runder? 

Hvis du læser de andre anm. vil du se, at en af dem nævner 3 omgange ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun ser rigtig dejlig ud. Har I andre også skulle udlevere ansigtsbillede før hun ville mødes? Jeg er ikke meget for at udlevere et billede til en jeg ikke kender. Hvad har I gjort?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...