Hop til indhold
Guest Bicycle Repairman

Nå, men i det mindste skød de ikke manden .........

Recommended Posts

Der er meget sørgeligt at politiet ofte skal køre syge til den psykiatriske skadestue. Det er ikke politiets opgave, men når systemet svigter det enkelte menneske ender politiet med at være socialarbejdere.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Melody

Det er så synd at så mange ustabile mennesker bliver overset. Man er desværre nødt til at ty til ekstremer før de bliver taget alvordelig.

Jeg håber virkelig at han får den hjælp han har brug for nu. Og ikke bare bliver stillet på standby igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det psykiatriske system er det mindst prestigefyldte område i sundhedsvæsnet. Der er ca 1-2% ildsjæle er der for at gøre en forskel og 98-99% inkompetente narrøve der langt hen ad vejen ikke passer deres arbejde som man rimeligvis burde kunne forvente (f.eks ikke læser/følger instrukser i den skriftlige overlevering ved vagtskifte, sidder og ser tv i fællesstuen i stedet for at se til patienterne,...) , men ikke bliver fyret alligevel fordi det er så svært at finde personale der er villigt til at arbejde i sektoren. Kombiner det med åndsvage patentrettigheder der giver behandlerne berøringsangst i forhold til at anvende tvang i situationer hvor det er i patientens interesse at et rationelt menneske træffer en beslutning frem for at skulle overtale et psykotisk individ til at acceptere behandling fordi klagemulighederne for patienterne kan skade deres karriere.  Kombiner DET med meget få pladser til behandling så ingen bliver færdigbehandlet men at der kun fokuseres på brandslukning. Sådan er dagens Danmark.

Ja, jeg har personlig erfaring med systemet som pårørende til en dybt psykotisk datter. Hun er ude på den anden side nu, pga en af de 1% ildsjæle der langt om længe overtalte hende til at tage den medicin der reddede hendes liv. Det tog 8 måneder i helvede og har vel kostet samfundet hvad jeg vil gætte på er omkring 5-10 millioner kroner. Det var i øvrigt pænt stor sandsynlighed for at hun ikke ville overleve undervejs. Det kunne have været ordnet på et par uger hvis muligheden for at tvangsmedicinere ikke var begrænset til patienter i livsfare.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...