Hop til indhold
Blueberry

Antonia "23 years old, new in Danemark"

Recommended Posts

For "ret nyligt" besøgte jeg Antonia nær (men ikke på) Holmbladsgade. Egentligt ville jeg have besøgt den petite Amira på Nørrebro, men hun brændte mig af. Så da jeg stod på Dronning Louises Bro med stiv pik og håret tilbage og fik en aflysning fra Amira, faldt valget på Antonia, der beredvilligt svarede på en SMS og havde tid med det samme. Af stig, afsted.

https://www.escort-side.dk/New-in-Danemark?ad-id=18051

Jeg ankom på adressen og blev fluks lukket ind i stuen, hvor der sad 4-5 tøser og kiggede på giraffen. Den fine, lille Antonia (rigtige, nyere billeder) sprang op af sofaen og viste mig ind bollerummet. En ret lille mængde penge skiftede hænder og vi smed kludene. Jeg fik endda lov til at bruge et af mine egne kondomer, men måtte bede Antonia tage top og BH af. Ud kom et par dejlige bryster, uhm.

Derfra gik det desværre hastigt ned af bakke: Kondomet blev kastet ned over min endnu halvbløde pik, tørret af med en spritklud og hapset ind i Antonias mund. Trods det, at pikken kun havde 3-4cm kondom at vokse i, gjorde den hvad den kunne og en stund var det faktisk dejligt. men et blow uden kondom ville nok have reddet hele miseren.

Nu skulle vi så til sagen, og Antonia tog en flaske glidecreme frem og prøvede at få noget ud på pikken. Det lykkedes ikke rigtigt. Der blev rystet, trykket og rystet noget mere. Og så kom ketchup-effekten: Plutch - en trediedel af indholdet plaskede nu ud over pikken (og alt muligt andet) men jeg måbende så på. Antonia fandt nogen vådservietter frem og tørrede de værste plamager væk imens jeg prøvede at holde begejstringen oppe i det stramme kondom.

Det lykkedes næsten og hun lagde sig på ryggen og hjalp dyret ind. Det skulle der nu ikke meget hjælp til på grund af den rigelige mængde glidecreme og den lidt beherskede rejsning. Vel indenfor i varmen blev det tydeligt, at der simpelthen ikke var plads nok i gummiet og hele affæren fra knæ til navle sejlede i klistret creme. Jeg måtte kaste håndklædet i ringen. Antonia prøvede med et andet kondom fra sin egen hylde, men det var for stramt og sært knopret. Hun prøvede også med lidt håndjob, men løbet var altså kørt.

Det kunne ha' været så godt, men så var det faktisk skidt. Måske kan en anden hulbroder få et bedre resultat, men jeg kommer ikke igen.

 

God påske!

 

Redigeret af Blueberry
  • Synes godt om 2
  • Tak 4
  • Haha 5
  • Sørgelig 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du får en grine-smily for det er skrevet med en herlig humor. Men øv for en oplevelse. Tak for at dele.

Del dette indlæg


Link til indlæg
MidnightCowboy skrev, for 21 timer siden:

160 cm. og 43 kg. Passer det?
 

Ja, det er ret tæt på virkeligheden. Hvis man er til de mere nipsede type, så er Antonia et godt bud - isoleret set.  Men jeg vil anbefale at medbringe en ret hård erektion eller penge til at tilkøbe "blow without" ;)  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...