MassageLover

Valby massage

4 indlæg i denne tråd

Har i lang tid brugt Valby Massage som et sikkert sted at få en god og grundig massage. Havde for et stykke tid siden en lidt skuffende oplevelse på stedet, hvor en afløser var mere optaget af "sideorders" end at levere en ordentlig vare... Så skulle lige tjekke, om standarden generelt er faldet eller om jeg blot var uheldig.

http://www.valbymassage.dk/

Heldigvis var jeg vist bare uheldig. God massage af ejeren, Nat, som er både sjov, sød og dygtig til at massere. Det kan jeg klart anbefale til andre, der godt vil have god massage som det primære.

Del dette indlæg


Link til indlæg

En timepris på 500 kr. Hmm, i forhold til prisen andre steder er det en del. Men på den anden side, så kan man ikke give en times massage, for 300 kr, betale husleje, strøm, varme, vand, ATP, moms, skat osv, og så tjene nok til at leve af det. Der er selvfølgelig også ekstras, men ifølge de thai piger jeg taler lidt privat med, så er det faktisk over halvdelen af kunderne, der kunskal have massage.

En timepris på 500 er vel så rimelig. Kommer der ekstra ydelser til, er de måske lidt billigere end før?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kommer der ekstra ydelser til, er de måske lidt billigere end før?

Nej, ekstra koster det samme som før, selvom jeg - forgæves - prøvede at forhandle lidt.

I øvrigt har Scandinavian Thai Wellness Center, Hvidovrevej 80E, også sat prisen op til 500 for en times olie (Chaloi Sak). http://www.skandinavian-thaiwellness.dk/cms/index.php?Priser

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu