Hop til indhold
Hr_T

Rose, Hillerød, nogen der har været der.

Recommended Posts

Rose ligner umiddelbart den Rose der kortvarigt var ved Reya i Slagelse for 1½-2 år siden. En meget sød, køn og smilende pige der satte en god stemning.
Massagen var, som jeg husker det, ok men jeg var ikke i tvivl om at den samtidig var opvarmning til noget mere.
Jeg nåede kun et helt ok HJ et par gange - men mener også at hun en gang tilbød det hele.

Venligst 
NT

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hr_T skrev, den 23.3.2021 at 17:15:

Nogen der har erfaring med Rose i Hillerød og vil fortælle om oplevelsen?

https://escortguide.dk/P/-kom-til-hilleroed-og-faa-massage-af-dejlige-rose-eller-bee-bee-49025.html

Massagen?

Fp?

Jeg var der for en halv måneds tid siden. Det ikke en oplevelse jeg vil anbefalde til andre. Hun virkede mere irriteret over at jeg var kommet. Massagen var lige dårlig og føltes mest som om hun gned olien ud over kroppen uden at gå i dybden. og Da vi endelig kom til det "sjove" så virkede det som om det bare skulle overståes hurtigst muligt. Det næppe der jeg sætte min pengepung igen. Jeg gik noget skuffet derfra. Derudover har hun vist lige taget lidt ekstra på siden de billeder blev taget. Selvfølgelig hvis man tænder på små fede piger, så det vel fint. Men ikke i mit tilfælde. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt Rose, efter at jeg forrige gang prøvede BeeBee - hun var udmærket. Men nu til Rose, jeg går efter det rene bordel, hvor det er sex det drejer sig om og massage er bare for at fylde tid ud mellem sexen og Jab Krasai som jeg havde bestilt. Rose synes jeg er en meget køn og ikke fed thai, og med ret store og faste, naturlige bryster som kunne lide at blive brugt. Så sut (med kondom), ovenpå med Rose og derefter med hende på alle fire. Hun kunne godt lide at få en finger i 2'eren, men ikke den store mester Jakel. Så sex i missionær med min første orgasme. Så som beskrevet lidt pausemassage - det var udmærket men ikke noget som fik kirkeklokker til at ringe. Men så til jab krasai (prostatamassage) hvor hun brugt fingre og dildo med vibrator - det var godt, sammen med håndarbejde. Alt i alt et udmærket forløb til 1300kr.

Stedet er pænt og rent og nemt at komme til - cykelparkering foran og bilparkering på en sidevej lige ved.

Kan anbefales!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...