Hop til indhold
Solofm

enne profil fræk villig våd ung pige Nordjylland. Hold jer væk fra aftaler. Totalt useriøst

Recommended Posts

Jeg må så desværre tilslutte mig @Solofm's lidt negative anmeldelse af den unge dame - tillad mig at uddybe:

Jeg havde et forretningsmøde i Aalborg, og havde inden jeg rejste nordpå, sonderet terrænet, og valget faldet på denne dejlige unge dame og hendes tilsyneladende "KÆMPE" dejlige babser - en dejlig måde at afslutte et god forretningsdag på :) 

Jeg SMS'ede den unge dame og fik hurtigt svar på mine spørgsmål og vi blev enige om både ydelse og pris - dejligt. Men nu krævede damen så et depositum på omkring 40% af beløbet inden vi mødtes. Damen modtager ikke i sit eget hjem, men kører kun escort og krævede depositum inden hun overhovedet ville køre afsted. I hende annonce stod der hun krævede ID hvis hun skulle køre langt, og jeg forslog vi kunne videosamtale inden for at vi kunne være sikre på hinandens identitet, men det kunne ikke komme på tale. Det lykkedes mig heller ikke at få at vide hvor langt hun skulle køre og hun virkede heller ikke så interesseret i hvornår vi skulle mødes. Jeg forklarede hende så at jeg var nervøs for at blive snydt, fortrak at vores transaktion var med kontanter, og forsikrede hende at jeg ville møde op, men blev bare mødt med at hvis jeg ikke overførte beløbet så skete der ikke mere - så det gjorde jeg så ikke. 

Nu er det jo svært at vide om der rent faktisk er en ung dame i den anden ende som skulle køre fra feks Skagen til Aalborg og som er blevet brændt af mange og derfor ville have et ret stort beløb for både hendes tid og benzin inden - eller om det er en scammer, for det er desværre helt samme taktik som scammerne benytter til at franare os penge. Og selv hvis der rent faktisk sad en ung dame i den anden side, så kan det måske være lidt sværere at lette den (lidt store) rumpet når man nu allerede har fået 40% af beløbet - uanset måske det er det som trådstarter blev meget indigneret af. 

ALDRIG FORUDBETAL! UANSET HVAD. 

Redigeret af Banditos

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan lige tilføje at jeg forsøgte at finde hendes billeder online, men uden held, men jeg er heller ikke så god til at søge så det kan jeg desværre ikke tage for gode vare. Og det er jo megaærgeligt hvor havde hun været ægte, så ville jeg VIRKELIG gerne have mødt hende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun har også tidligere været på sugardaters, har ingen erfaring med at møde hende, men skrevet med hende et par gange uden det kunne blive til en konkret aftale - og hun er til at finde på facebook, så tror reelt ikke hun er en mand, men bare en ung kvinde der har fundet en mulighed at tjene nemme penge på.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Banditos skrev, for 1 time siden:

Jeg forklarede hende så at jeg var nervøs for at blive snydt, fortrak at vores transaktion var med kontanter, og forsikrede hende at jeg ville møde op, men blev bare mødt med at hvis jeg ikke overførte beløbet så skete der ikke mere - så det gjorde jeg så ikke. 

Du var sikkert blevet snydt, det er andre blevet. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
North skrev, for 19 minutter siden:

Du var sikkert blevet snydt, det er andre blevet. 

 

Tak, jeg forsøgte ellers at søge herinde på eroguide, men fandt ikke disse anmeldelser. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Solofm Hvis hun har snydt dig for penge som beskrevet, så meld det til annoncelight og politiet! Ved godt det kan virke som et lille beløb som ikke er værd at hidse op over, men er der ikke nogen som gør noget så blir hun jo bare ved! Og hvis 2-4 mænd er dumme nok om dagen til at falde for det her så tjener hun jo 1000-1500kr om dagen, for bare at sende nogle SMS og det er sgu ikke i orden! 

Redigeret af TopDaddy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...