Hop til indhold

Recommended Posts

Hej godtfolk

Jeg er netop vendt hjem fra et møde med Nina og jeg må tilslutte mig flertallet af dem som har haft en super oplevelse hos hende.

https://escortguide.dk/P/nina-hot-hot-girl-57909.html

Jeg valgte for en gangs skyld at ringe op frem for at sende hende en sms, hun besvarede hurtigt og bekræftede at der var tid til at jeg kunne kigge forbi til en times leg sammen med hende som ønsket.

Jeg skriver til hende da jeg har parkeret at jeg er ankommet og hun bekræfter at hun er klar. Som mange andre har berettet om er der forholdsvis meget aktivitet omkring lokationen og der var flere folk som dinglede rundt på matriklen (uden at have et gøremål hos pigerne). Jeg lod som ingenting, gik målrettet mod døren og ringede på. Hun åbnede forsigtigt døren og viste mig ind, og igen som andre har berettet, troppede en pige mere op og Nina sagde jeg frit kunne vælge hvem af dem jeg ville lege med. Jeg valgte hende da det jo var hende jeg i første omgang havde tiltænkt jeg skulle besøge og den anden pige smuttede hurtigt tilbage hvor hun kom fra. 

Ind på værelset, og så stoppede hun mig hurtigt inden jeg fik åbnet munden. “Im so Sorry, But No kiss and no OWO. You Can choose other girl if you like” og så pegede hun på sin læbe og jeg kunne se hun havde fået et forkølelsessår (det synes jeg sgu hvor meget god stil at hun lige lagde kortene på bordet inden jeg havde betalt osv). Det gjorde mig ikke det store, så pengene skiftede hænder i bytte for en times sjov. Ned i bad og tilbage til værelset. 

Hun er dejlig nem at snakke med selvom hun er undskyldende overfor sit manglende engelsk men hun er til at forstå og man kan føre fine samtaler med hende uden problemer. Hun spurgte indtil hvad jeg kunne tænke mig, ja jeg kunne da godt tænke mig det hele. Hun grinte lidt og bad mig åbne hendes fine sorte bh og så blev der ellers gnubbet røv. Hun er spinkel med en lille røv og nogle små meget fine bryster og ellers præcis som billeder viser. Efter lidt stående pilleri og der kom godt gang i blodomløbet bad hun mig lægge mig på sengen og gik igang med blowjob, kondomet kom på som hun havde sagt og så fik den ellers gas. Det gjorde hun virkelig godt og jeg fik antydet at jeg også ville gengælde anstrengelserne så hun fik vendt sig om i en 69’er og det er sgu et syn jeg længe vil huske. Jeg havde virkelig svært ved at styre mig og jeg kunne godt mærke der var lagt op til det helt store orgasme-grandprix.

Hun skruede op for farten med blowjob og jeg fulgte trop og fandt hendes ømme punkt hvilket jeg kunne mærke var noget hun kunne lide. Små ryk og muskelsammentrækninger kom hurtigere og hurtigere og jeg tænkte den her vinder jeg, men så fandt hun ellers 6. gear frem jeg kunne ikke holde mig tilbage og måtte se mig blive slået på målstregen.

Hun hoppede ned fra mit ansigt og kiggede meget forlegent på mig med smil op til begge ører “Wow, you know how to work that tongue” (et skulderklap jeg æder råt når det nu bliver serveret :P)

Hun spurgte om jeg ville masseres lidt mens vi lige sundede os og snakken gik på alt og ingenting, hun nævnte at hun rejser hjem mandag og håber hun kan komme tilbage men grundet vores Corona-helvede var hun ikke sikker på noget som helst.

Runde 2 blev sat i værk og endnu engang blev der startet op i 69’eren og denne gang fik jeg taget på hende. Små og højlydte støn kom oftere og oftere, og jeg kunne smage hun virkelig var begejstret for mine anstrengelser (elsker den smag :wub:). Hun sagde kort efter at nu var det tid til ny stilling og hun lagde sig ned på sengen og trak benene godt op til ørene så der nu var frit udsyn til den velsmagende og silkebløde fisse hun har. 

Jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at holde begejstringen intakt  men da jeg ikke er 20 længere så kan jeg til tider have svært ved det i anden omgang. Hun gjorde heldigvis tegn til at hendes ben var begyndt at krampe og ville gerne skifte position, jeg trak mig ud og kondomet røg af hvilket hun hurtigt så sit snit til at pille på pikkemanden og så kom der gang i liveshowet igen. Denne gang fik den ikke for lidt med savl på bollerne og masser af sug. Jeg nød seancen men jeg havde et lækkert udsyn til hendes røv og jeg hev hende i låret som tegn til hun skulle kravle henover mig i en 69’er hvorefter hun kiggede med store øjne og grinte “AGAIN!?” Der skulle heldigvis ikke så meget overtalelse til og hun sprang op og lagde sig parat til tredje runde som fortsatte tiden ud, mere og mere intenst og det kulminerede i noget jeg vælger at betegne som en fælles orgasme og nogle tilfredse udbrud fra de involverede parter:D

Jeg sundede mig lidt og listede tilbage under bruseren, vi sagde derefter farvel med håbet om et snarligt gensyn. :rolleyes:

Meget tilfreds sad jeg efter en times tid i min bil og kunne trille hjem efter en lækker afslutning på dagen. 

Inden jeg glemmer det fortalte hun at tiden den sidste uges tid har fløjet af sted for hende og at hun næsten ikke havde fået nydt sit ophold i Danmark da hun har haft meget travlt (hvilket så nok bekræfter det de uheldige af jer som ikke har haft mulighed for at besøge Nina har skrevet om). 

Lad os håbe hun får mulighed for at komme retur til os i det kolde Nord, for hende besøger jeg med 100% gerne igen. Hun er efter min mening virkelig sød og dejlig. Håber min oplevelse kan bruges derude. :D
 

/Guldkalven

Del dette indlæg


Link til indlæg
cassanova skrev, for 2 timer siden:

Er superslank som på billederne? 

Ja hun er en slank pige på den flotte måde efter min mening, billederne beskriver hende ganske fint. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...