Hop til indhold

Recommended Posts

Alena indleder sin annonce med: "Hello Gentleman! I'm Alena, sexy lady with class, atractive and sensual! I invite you to spend qality time togheder in my cozy and clean apartament in Emdrup."

Det er den skinbarlige sandhed. Virkelig en classy pige. Taler fint engelsk og er meget snaksagelig og interesseret. Hun ligner sine billeder på en prik. Store sensuelle læber som forstår at sutte en pik til tantrisk ekstase. Langsomt og inderligt... Hun er også virkelig glad for massage og kyndig cunnilingus.

Hun er ikke til hård pul i 30 minutter. Men hvis du ønsker langsom hengiven kæreste-sex, så er Alena byens bedste valg lige nu. Bryster og røv er simpelthen verdensklasse på denne slanke, unge forførerske.

Jeg lyder næsten småforelsket, men hun er altså virkelig dejlig. Hun tager snart hjem på ferie, men skulle så komme retur sidst i Januar. 

https://escortguide.dk/P/alena-body2body-gfe-confirm-with-watssap--56458.html

 

 

Redigeret af Ebden_jj

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stantheman

Fin beskrivelse. Jeg er meget enig. Hun er super sød, smuk og nærværende. Kan også anbefales herfra (som det også fremgår af min tidligere anmeldelse)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...