Hop til indhold
Guest Aarhuselsker

Århus, Chaba.

Recommended Posts

Guest Aarhuselsker

Chaba, Chr. Kiersplads, nr et eller andet :) 8000 Århus C tlf 6090 0939.

På en strålende morgen besluttede jeg at vandstanden var lidt høj, og ville gerne opleve hende fra Siam en gang til - og finde ud af hvad hun hedder.

Ringede ikke i forvejen, men kørte derud. Ringede på døren ved 10,30 tiden - ingen reaktion. Gik igen, og stod på det modsatte fortov og bladrede i bollofonens adresse register. Pludselig kunne jeg ud af øjenkrogen se en komme ud af døren ved Siam. Pæn pæn pige. MEN hun var helt tydeligt lige stået op. T shirt og sorte blondetrusser - OG et meget søvnigt ansigt toppet af morgenhår. I øvrigt var det ikke hende jeg håbede at træffe. Beslutte mig så for Chaba. Kunne lige så godt prøve noget nyt, og hos Chaba er der stor udskiftning. Mødte Cat, som var igang med morgen ritualerne. Der var sat mad og drikke frem til Budha, og morgenmaden stod og simrede kunne man dufte. Cat var frisk, glad og smilende.

Dejlig massage, ikke noget der kunne kurerer en ondartet infiltration, men dejlig afslappende. Masser af hudkontakt, ikke såå mange strejf af de erogene. Da jeg var omme på skjoldet spurgte hun om hun måtte røre ved den. Ja daaaa. Vi blev enige om bum bum. Cat gik i bad og kom tilbage iført håndklæde. Det så sødt ud. Da hun tog det af, så det stadigt sødt ud. Lille fin blød og varm krop, der bar søde tegn på moderskabet. Den krop er absolut appetitlig og inspirerende.

I starten lidt rutinemæssig kælen med alt for tidlige porneostøn. Var lige ved at bed hende om at skrue ned for lydkulissen, men lige pludselig skruede hun selv ned. Hun blev megt blød i kroppen, kyssede fantasktiskt blidt, dybt og legene/drillende. I starten synes jeg hun gik for hurtigt frem, men så gik hun ned i gear, samtidig med hun blev meget meget kælen.

Det jeg troede ville blive et lidt ligegyldigt fakeorgasmeknald endte i noget meget varmt, langsomt og intenst elskov.

Cat må være lidt indisk, efter udseende at dømme, og taler rigtig flot dansk. Hun har desuden et fantasisk humør og dejlig ungdommelig humor, som de fleste danske unge. Hun er lidt skeløjet, men det ser faktisk charmerende ud.

Prisen? Standard Århus og så lidt fordi hun gjorde min morgen så dejlig.

Edit: Glemte helt - hvordan kunne jeg dog. Da vi var mætte og tilfredse med hinanden blev jeg tilbudt bad. Tog hende om livet og sagde at det var bedst at bade med en ven. Hun grinene glad, og vi gik derud og vaskede hinanden. Blev tilbudt en anden runde derude. Ikke noget lækkert badeværelse forresten, men det er der da, og så hjælper det gevaldig at der står et sødt smil foran en.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god anmeldelse - går selv og overvejer chaba i de her dage.

Hvor gammel vil du vurdere hende til at være, og hvor store bryster ca. ??

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Som mange andre har jeg meget svært ved at vurdere alder. Men hun er ung,har blød glat olivenfarvet hud, ingen ansigtsrynker, såeee tja æhhh måske 26-24 måske 33-35. Sorry, men jeg tænker aldrig på det da jeg er ligeglad. Barmen er vel en c, fylder min hånd fint, men de er ikke struttende appelsiner på et fad. Men stadig meget lækre - i min optik.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Chaba, Chr. Kiersplads, nr et eller andet :) 8000 Århus C tlf 6090 0939.
Tak for en dejlig, livsbekræftende beretning, Århuselsker.

bladrede i bollofonen
Herligt udtryk. Jeg er meget misundelig over, at det ikke er mig, der har fundet på det.

Beslutte mig så for Chaba. Kunne lige så godt prøve noget nyt
Det er altid rart at se, at folk er indstillet på at yde en pionerindsats.

Det jeg troede ville blive et lidt ligegyldigt fakeorgasmeknald endte i noget meget varmt, langsomt og intenst elskov.
Det er jo bare lykken. Desværre læser man ofte om det modsatte.

Edit: Glemte helt - hvordan kunne jeg dog. Da vi var mætte og tilfredse med hinanden blev jeg tilbudt bad. Tog hende om livet og sagde at det var bedst at bade med en ven. Hun grinene glad, og vi gik derud og vaskede hinanden. Blev tilbudt en anden runde derude
Godt ini'tiv.

Er du sikker på, at du ikke var løbet ind i Nancy fra Sawadee? :lol::lol: Nå, nej, hun er jo herovre.

Når jeg kan spørge sådan, er det fordi, jeg havde flere helt identiske oplevelser under bruseren med Nancy, uden at jeg skulle gå til "håndgribeligheder". Jeg blev nemlig i bogstaveligste forstand slæbt derud.

Det var næsten frækkere end inde i selve massagerummet. Efter lidt indsæbning stillede hun sig altid med ryggen til een, vrikkede med bagdelen og førte det genopvågnende drilledyr ind imellem benene, så det (næsten!) kom ud på den anden side.

Som regel var drilledyret lidt træt efter massagerummet, men under bruseren gav Nancy det lidt nyt liv via både svensk og græsk på samme tid. Af og til kvitterede drilledyret da også herude til Nancys fryd.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Bor X:

Ja det der med bad sammen er altså rigtig dejligt. Tænkte et kort øjeblik på i sjælænderes ofte omtalte Nancy, men koncentrerede mig hurtigt om den foreliggende opgave. :D

Jeg forstår ikke at så mange har dårlige oplevelser pt hos thaipigerne. Selv har jeg 95% gode oplevelser. Sært.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bor X:

Jeg forstår ikke at så mange har dårlige oplevelser pt hos thaipigerne. Selv har jeg 95% gode oplevelser. Sært.

Jeg tror faktisk selv du har sagt det engang, og jeg er enig... hvis man behandler dem godt, respektfuldt og med et smil, så får man (somregel ;) ) også en god behandling i retur !

Iøvrigt god anmeldelse ovenfor !

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg tror faktisk selv du har sagt det engang, og jeg er enig... hvis man behandler dem godt, respektfuldt og med et smil, så får man (somregel ;) ) også en god behandling i retur !

Iøvrigt god anmeldelse ovenfor !

I har ganske ret - det er op til os selv at behandle dem godt - de gør jo deres bedste - og jeg må jo bare fortælle dem, hvordan jeg vil have det.

Jeg kan jo også bare gå med det samme, hvis jeg føler, at kemien IKKE passer sammen - og det kan jeg jo næsten mærke med det samme - men nogle gange kan jeg være så trængende at jeg giver det en chance og bliver så enormt skuffet - men det er jo min egen fejl :):) :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Sommerferien står for døren, hverdagens rutiner og muligheder brydes. Besluttede at den sidste oplevelse inden, skulle være på Chaba - hvis Cat var der. Det var hun. Der er ingen grund til at gå i detaljer. Det gjorde jeg i første indlæg i denne tråd - dog, dog, det var meget bedre denne gang.

Jeg kan slet ikke stå for blandingen af thai og indisk, og synes hendes assymetriske øjne er vildt charmerede, sammen med hendes flotte dansk med helt tydelig accent. Charming!!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest knaldehunden

hej ringede til Silkeborgvej 132 men ingen tog telefonen så da det ikke kun var massage jeg gik efter

tænkte jeg på de gode anmeldelser chaba i Århus har fået så det blev stedet jeg besøgte, gode p muligheder på frederiksbjerg torv, og 2 min. gang til chaba på chr kiers plads, jeg mødte cat ikke

en ung skønhed men en charmerende dame midt i 30 erne vil jeg tro, og ja ganske mørk med indiske træk, en udmærke massage på ryggen med hendes stærke finger, og så om på ryggen og ligge hvor cat jo kunne se at hendes berøringer havde vagt liv i banditten, så vi skulle da hygge os med sex,

også det var hun god til og meget medlevende og våd så kunne ikke holde længe oppe i hende,

alt i alt en dejlig kvinde jeg løb ind i hos chaba, tror sku jeg kigger forbi igen en anden dag.

M.V.H Knaldehunden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var på besøg i onsdags. De var ved at male. En der passer på beskrivelsen af Cat var iklædt en slags hvid kedeldragt mens hun gik med en malerulle.

Er der nogen der ved om der er kommet ny ejer? Facaden er også udskiftet for ikke så længe siden.

Nå, men det var en pige der senere præsenterede sig som "Cartoon" der åbnede døren og jeg blev vist ind i det smalle aflange massagerum væk fra vejen.

Der gik ikke lang tid før hun begyndte at røre ved lillemanden mellem benene og ville høre om jeg ville have mere end massage. Det ville jeg jo gerne. Hun ville dog have pengene forud, hvilket jeg ikke havde prøvet før på det her sted. Nå, men det er mig lidt ligemeget.

Massagen var ikke noget at skrive om og resten var ok. Hun er ung og smuk, så det er der ikke noget i vejen med. Hun brokkede sig lidt over at jeg var for stor, men det har jeg hørt før :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...