Hop til indhold
Swinged

Aisha i Valby - forelsket for en stund

Recommended Posts

17-12-2020 besøgte jeg Aisha i Valby.

Jeg trængte til en rigtig kæresteoplevelse og hendes anmeldelser var simpelthen for gode til ikke selv at opleve. Vi havde lidt løbende kontakt over nogle dage, hvor stemningen i beskederne blev rigtig god og jeg kunne allerede mærke at hun ville leve op til sin positive omtale. Dog, som altid, holdt jeg mine forventninger i ave, da GFE ikke altid betyder det samme for alle, men jeg blev blæst omkuld af denne ungarske/arabiske skønhed.

GFE er for mig et samleje hvor kvinden har lige så stor lyst og indflydelse på slagets gang som manden, og ikke blot ligger krop til mandens lyster og nydelse som nogle glædespiger gør det, velvidende at de aldrig behøver at se en igen når de har ’holdt ud’. Aisha tør fortælle hvad hun tænder på og fører en hen til det mål, som en kæreste der forsøger seksuelt at forme sin mand til hendes lyster, ville gøre det. Hun er intet mindre end fænomenal til at skabe illusionen om et stævnemøde med kæresten, og i den time jeg havde med hende, gik jeg fra at føle mig nervøs og inferiør til at føle mig som noget helt specielt. Selvom hun er i en langt højere liga end jeg, opbyggede hun alligevel på kort tid en forestilling om, at jeg faktisk havde en chance hos sådan en smukhed. Hun fortryllede mig nok til, at jeg herhjemme sidder med et savn til hende, sådan som jeg husker man også havde det med den nye kæreste man lige var taget hjem fra og bare ikke kunne vente på at se igen for at udfylde det tomrum hun efterlod. Hvis det ikke er GFE, så ved jeg ikke hvad er.

Aisha er utrolig smuk. Hendes billeder er præcis det man møder i en hyggelig lejlighed som hun tydeligt har sat sit personlige præg på. Hvad billederne ikke afslører er, at der bagved de naturligt fyldige læber gemmer sig et flot, hvidt, smittende smil som gjorde mig blød i knæene fra start til slut. Hendes øjne er der allerede skrevet meget om i andre anmeldelser og jeg kan kun tilslutte mig de rosende ord. Hendes smukke ansigt, fantastiske kurver – fra top til tå – hendes bløde, naturligt solbrune hud og hendes livsglade personlighed er lige til min smag. Hun var enormt tilstedeværende og jeg følte mig fuldstændig velkommen og ønsket af hende.

Da vi havde set hinanden an og jeg havde fået mig en kold sodavand at drikke, fik jeg lokket Aisha med ud i bad. Hun havde netop gjort sig fin og brugt tid på sit prinsesse Jasmin-lignende hår for min skyld, men jeg har fundet ud af at et fælles bad er en virkelig god kemistarter for mig således at oplevelsen ikke virker så direkte. I badet blev jeg serviceret over det hele, og med sådan en sexet kvinde foran mig lod den sydlige begejstring sig ikke skjule og tilsvarende den blev kælet for. Hun var sød til at give mig komplimenter mellem de mange kys og fik mig til at glemme alt om mine æstetiske fejl og mangler og blot være i nuet sammen med hende.

Efter badet hoppede vi over i sengen og her mangler jeg simpelthen superlativer til at beskrive alt det jeg oplevede. Aisha lagde ud med at give mig et blowjob som, hånden på hjertet, er det bedste jeg nogensinde har fået. Der var ikke en millimeter der ikke fik opmærksomhed og hendes teknik var det mest intense og passionerede jeg har oplevet.

Aisha lagde sig herefter klar til at få lidt opmærksomhed fra mig og her guidede hun mig til præcis den vinkel og det tempo der kunne få hende i ekstase – og her kunne jeg virkelig mærke at hendes vejledning gjorde underværker. Jeg har aldrig været specielt god til at give oral, så jeg blev helt stolt over min egen præstation. Undervejs flettede vi fingre hvilket jeg synes bidrager enormt til kæreste illusionen. Hun foreslog dernæst en sidelæns 69’er, noget jeg ikke havde prøvet før, og for pokker hvor var det godt. Kunne have brugt hele timen sådan.

Hun kom derefter ovenpå mig, hvor hun både kyssede min hals, stønnede mig i øret og slikkede min øreflip, hun rørte rundt på min krop og jeg følte virkelig at hun tændte lige så meget på mig, som jeg gjorde på hende. Det var enormt indlevende sex og jeg kunne slet ikke få nok af at mærke hendes varme hud mod min.

Vi fortsatte derefter med hende på alle fire, hvor jeg havde fuldt udsyn til hendes flotte hår der gik helt ned til den smalle talje og den perfekt proportionerede numse. Dernæst missionær hvor der ikke blev sparet på de sensuelle og passionerede kys, både med og uden tunge. Hun er en uovertruffen kysser. Til sidst ville hun ovenpå mig igen, og kom op i en reverse cowgirl – hold nu fast hvor kunne hun ride mig til skyerne.

Vi afsluttede ved at hun trak mig hen foran hendes helkropsspejl så jeg kunne få flere synsvinkler at nyde det fra. Her satte hun sig på knæ og gav mig endnu et vanvittig godt blowjob og jeg endte med at afslutte i hendes mund. Hun trak sig ikke væk før al nektaren var i munden på hende, hvorefter hun sødt listede ud på toilettet.

Havde jeg haft flere penge – og hun tid – havde jeg simpelthen købt en time mere, omend blot for at lære hende bedre at kende; og selv på den front fik allerede jeg langt mere end jeg havde betalt for. Hun er simpelthen så tilstedeværende og dejlig nem at snakke med, at man får lyst til at putte sig i sofaen med hende for bare at nusse og vende verdenssituationen. Jeg kan slet ikke understrege nok hvor smuk jeg synes hun er, og hendes ydelser og nærværenhed er på højde med hendes udseende.

Jeg er klar over hvordan alt overstående lyder, og ja, jeg tror søreme lige at jeg blev småforelsket for en stund.

Hvis hun giver mig lov, så er jeg tilbage lige så snart muligheden tilbyder sig, for det var virkelig en oplevelse i særklasse. Min førsteplads i GFE må nu deles af to fantastiske kvinder, og Aisha er intet mindre end af højeste kaliber. Det kan man vel kun kalde for et luksusproblem. Jeg håber hun kan forfølge sine drømme i Danmark så hun aldrig behøver at tage herfra; Danmark er meget smukkere med Aisha boende her. Puha, virkeligheden virker barsk når man lige har været i drømmeland.

https://www.eroguide.dk/massage-escort/SweetAisha/

 

Redigeret af Swinged

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dejlig velskrevet anmeldelse. Det lyder som om i har haft en god tid sammen, og at hun har overskuddet til at give sig hen til den fælles nydelse. Det lyder også som om hun er indenfor aktionsradius.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Stemmer i koret. Flot anmeldelse. Ingen tvivl om at Aisha virkelig har gjort indtryk :)

Jeg havde selv et lignende besøg hos den skønne kvinde for noget tid tilbage og kan genkende mange elementer i anmeldelsen.

Jeg fik aldrig gentaget oplevelsen. Måske var det frygten for at det umuligt kunne blive lige så godt anden gang ? :) Fjollet ... burde nok snart forkæle mig selv igen

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Latenight Mange tak! Du kan bande på hun har gjort indtryk - så meget at jeg var forbi igen allerede i dag. :lol: I mit tilfælde var det mindst lige så godt anden gang, men jeg er så også helt fortabt når det gælder hende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvad med at i stopper med at poste billeder, som er blevet fjernet fra en persons annonce på forumet? De har tydeligvis ikke lyst til at det skal være offentligt længere. Det er fedt i viser interesse og forstår udemærket at i gerne vil se hvem der er bag billederne, men det giver da ikke ret til at poste billeder af folk, som ikke er offentlige længere på et offentligt forum. Det er virkelig svinsk, at i ikke kan respektere andre folks privacy. Fuldstændig latterligt. Skriv til pigen og spørg eller mødes med hende istedet for at poste gamle billeder der kan ødelægge deres privatliv. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey everyone,

I don't write much on this forum, but some behavior on this thread really saddened me. I have seen two posts now on this thread with people posting old photos of me that I have previously removed. I would kindly ask you to respect my privacy. I have removed those pictures and no longer wish to have them available for viewing in public. It really makes me feel anxious and scared when people show no respect towards my private content or any other girl's private content for that matter. Shame on you for doing so! It is not okay to post pictures of me that I have removed from public viewing. It's my personal content. The content is not owned by you and you have no right to post them publicly! So I'm kindly asking you to please stop posting old content that I or anyone else has removed in the future. Thank you in advance

Wishing you all a nice day

Redigeret af SweetAisha

Del dette indlæg


Link til indlæg

I think your photo content is owned by the internet. Just because you remove doesn’t mean they are gone. You are right though, should not be shared! Hugs to you

Del dette indlæg


Link til indlæg
meUsex skrev, Lige nu:

I think your photo content is owned by the internet. Just because you remove doesn’t mean they are gone. You are right though, should not be shared! Hugs to you

The rights of the photos belongs to her, not the internet

Del dette indlæg


Link til indlæg
meUsex skrev, for 14 minutter siden:

I think your photo content is owned by the internet. Just because you remove doesn’t mean they are gone. You are right though, should not be shared! Hugs to you

The "internet" isn't an entity that owns anything. Everything is owned by people. Just because pictures were uploaded to a website does not mean they belong to someone or something else unless the rights are sold. Which they are not in these cases. And just because copies were saved and people have the ability to re-upload them it doesn't mean it's legal or even morally right for that matter, because They simply do not belong to you or anything as vague as "the internet". No one but the owner of those pictures are allowed or should be allowed to post them publicly anywhere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Thx, it was not my intention to get pictures that would offend anybody... I was actually wondering if there was a site or link that I would have overlooked.

all the best out there 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fatter hat..Helt enig i at man ikke poster billeder man ikke har rettigheder til.., men er jeg blind? Jeg  kan da ikke se at nogle har postet billeder, så hvor er forbrydelsen? Eller er der noget der er fjernet ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej brødre, 

Var så heldig at besøge Aisha sidste uge. Havde læst flere af jeres reviews, og tænkte, skulle det være, så skulle det være nu.

F... hvor er hun dejlig.  JA - der er mange sikkerhedskrav, og hun kræver tillid forud - men kan man acceptere samme... Uhh...

Havde en time med denne skønhed. Intet fokus på tiden - kun fra min egen side. Masser af kys. Masser af dybe BJs. Masser af nærvær. 

Virkelig en god oplevelse - og er helt enig - man skal passe på ikke at blive forelsket - i hvert fald for en stund :-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...