Hop til indhold
Big3lover

Polske Ada - Vissenbjerg

Recommended Posts

https://annoncelight.dk/showad/309701

Jeg har længe undret mig over, hvorfor ingen har anmeldt eller efterspurgt på Ada. Jeg syns billederne virker tiltrækkende og iøvrigt ægte nok. Så jeg måtte da lige en tur til Vissenbjerg for at få afklaret mysteriet ;-). Aftalen kom nemt i hus. Kunne fornemme en vis imødekommenhed, hvilket altid er et godt tegn. Jeg ankom, døren gik op, og den lille skønhed viste mig ind. Hun er præcis som på billederne, bare kønnere syns jeg. Brysterne virkede større end på billederne - måske pga den lille frække krop. Hun er iøvrigt virkelig sød og imødekommende.

Først sprit og mundskyl - god stil syns jeg. Derefter af med tøjet og over på sengen. Så begyndte hun et uovertruffent blowjob med dejlig øjenkontakt. Hun er virkelig fræk at se på når hun sutter pik, og hun gør det med stor variation. Derefter rejste hun sig op i sengen og stillede sig over mig, hvorefter hun sank ned over den i bedste cowgirlstil. Og aldrig er jeg blevet reddet på så mange forskellige måder - helt på hendes eget initiativ. Virkelig lækkert at se den lille frækkert i så mange forskellige vinkler mens hun red min pik. Bagefter hende op på alle fire... Og for pokker hun har en velformet fræk røv, når hun svejer i ryggen og stritter godt med den. Et syn der er svært at stå for, og det varede da heller ikke længe før forløsningen kom.

Jeg må bare sige at alle forventninger blev indfriet og noget mere til. Det er tydeligt at hun godt kan li' sex, og det er polsk når det er bedst. 

En klar anbefaling herfra :-)

Og ja, det skide link kan jeg stadig ikke får til at virke, så hvis nogen kan sætte det rigtigt ind er det super.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er lidt hooked nu. Dog kan jeg heller ikke åbne linket. Har fundet et andet på en Ada fra Vissenbjerg, men der er bare ingen billeder. Overvejer at tage chancen og køre derhen alligevel.

(https://annoncelight.dk/showad/305446)

Del dette indlæg


Link til indlæg
HurrDurr skrev, for 4 minutter siden:

Jeg er lidt hooked nu. Dog kan jeg heller ikke åbne linket. Har fundet et andet på en Ada fra Vissenbjerg, men der er bare ingen billeder. Overvejer at tage chancen og køre derhen alligevel.

(https://annoncelight.dk/showad/305446)

Arh mon ikke hun holder Covid-pause. Den første annonce er slettet, og den du linker til uden billeder:  https://annoncelight.dk/showad/305446  er ikke opdateret siden 17. december.

/Dylmer

Redigeret af Dylmer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...