Hop til indhold
Hr. Travl fyr

Jessica Serrano - En unik oplevelse jeg sent vil glemme

Recommended Posts

Først og fremmest vil jeg gerne takke alle jer, som bidrager her i forum. Jeg har fulgt med fra sidelinjen siden sommers og fået gode råd osv. med på vejen. Det skal lige siges, at det her er min første anmeldelse og ikke den sidste der kommer fra min side.

Jessica er den tredje GP jeg besøger og derfor er jeg ret ny i dette game. Selvom Jessica er kendt herinde og har fået en masse positive anmeldelser, så synes jeg at hun fortjener endnu en. For 2 dage siden (d. 12/12) blev en SMS sendt afsted om eftermiddagen og hun svarer hurtigt tilbage. Jeg ønskede 1 time + kys, men da det var hendes sidste dag i DK havde hun travlt. Dog kunne hun tilbyde 30 minutter + kys, hvilket jeg blev glad for og takkede ja til.

Om aften tog jeg forbi Østerbro, hvor Jessica holder til. Døren blev åbnet og en ung skøn perle stod smilende – hold da op en skønhed! Blev taget godt imod og vist ind på værelset. Pengene skiftede hænder, tog et hurtigt bad og tilbage til skønheden. Jessica er virkelig en superlækker og smuk pige, som er glad, imødekommende og virkelig sød. Hun har en flot krop med de perfekte bryster, runde, dejlige og ægte (sidder fantastisk på hende).

Jeg blev lagt op i sengen og vi startede med at ligge og tungekysse helt vildt. Det gjorde vi et stykke tid og bagefter fik jeg en lækker dyb øko-blow med fræk øjenkontakt, hold da op det var dejligt. Derefter blev der sat kondom på lillemanden. Hun spørger om jeg har nogle bestemte ønsker og jeg må svare, at cowgirl og doggy er noget jeg kan lide. Hun starter derfor med at ride mig og det må jeg sige var top lækkert. Fræk øjenkontakt hele tiden og helt i bund. Jeg kunne ikke undgå at famle på hendes vidunderlige bryster, mens hun red mig. Også her tog hun initiativ til at tungekysse og nævnte, at jeg er god til at kysse og det gjorde mig ret glad. Herefter skiftede vi til missionær, reverse cowgirl og til sidst doggy, hvor jeg skød kanonen af. Hun stønnede en del undervejs og det synes jeg er frækt.

Bagefter lå vi og snakkede om alt muligt. Jessica er god til engelsk og er så sød og nem at snakke med. Vi snakkede en del og det var interessant at finde ud af, at vi har noget tilfælles, hvad angår uddannelse og smag indenfor sushi:D Så blev det tid til afsked. Der var ingen rush, jeg tog mit tøj på stille og roligt og fik et stort kys på munden. På vej ud så jeg hendes veninde Karinna, som så ret smuk ud. Jessica nævnte, at hun kommer tilbage d. 10 januar, så i har noget at glæde jer til i det nye år.


Ansigt: 9/10 – hun har et virkelig smukt ansigt og det sødeste smil

Brysterne: 9/10 – ægte, hænger i dråbeform og passer perfekt til hendes krop

Øko-blow: 9/10 – hun bruger en fantastisk teknik, tager den ret dybt og det var et dejligt syn        

Tungekys: 10/10 – hun tungekysser helt fantastisk og tager selv initiativ, hvilket er et kæmpe plus! 

Sex: 10/10 – det var dejligt at prøve så mange forskellige stillinger og så er hun virkelig god til at ride 

Service: 10/10 – det var helt i top og hun sørgede for at skabe en afslappende atmosfære, hvor jeg virkelig følte mig godt tilpas. Jeg havde bestilt 30 minutter, men blev først sendt på gaden 40 minutter efter jeg havde ankommet og det er et kæmpe plus! 

Gentagelses-risiko: 10/10 – kommer helt sikkert på besøg igen <3<3<3

 

Link: https://escortguide.dk/P/-jessica-serrano-i-m-back--42646.html

Redigeret af Hr. Travl fyr

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Rødovre

Tak for dejlig beretning, ja hun er en dejlig tøs og fantastisk service minded, ingen tvivl om at hun kan lide det hun laver .

Må jeg spørge hvad du måtte slippe for denne skønne oplevelse ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rødovre skrev, for 8 timer siden:

Tak for dejlig beretning, ja hun er en dejlig tøs og fantastisk service minded, ingen tvivl om at hun kan lide det hun laver .

Må jeg spørge hvad du måtte slippe for denne skønne oplevelse ?

Jeg gav 700 kr. for 30 min. + 200 kr. for tungekys, så 900 kr. i alt.

- Synes det var det hele værd.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...