Hop til indhold
ChoosyVery

Jolien i Middelfart: Lækker og indlevende mexicana

Recommended Posts

Hun kommer noget rundt i landet, men jeg besøgte Jolien i Middelfart: https://www.escort-side.dk/NEW-EXOTIC-SEXY-MEXICANAJOLIE?ad-id=16134

Det er en anelse svært at se, men jeg er ret sikker på, at det er hende på alle billederne, både de stylede og de mere selfieagtige. Og hun er lækker, virkelig flot: Jeg vil tro sidst i tyverne, først i trediverne, med en helt naturlig og slank krop, spinkel af bygning. Hun skriver "tynd" i annoncen, men det synes jeg er en negativ benævnelse, for der er intet sygeligt eller "for tynd" over hende, hun ER bare slank og spinkel. Men stadig yderst feminin og kvindelig på den elegante måde. Ingen slutty tatoveringer eller billigt look, bare klasse og en ro og værdighed, der viser at hun hviler i sig selv. Kvik også - og simpelthen rar at være sammen med, allerede inden sexen.

Og med sex bliver det bare endnu bedre: Hun går op i at give en god oplevelse, så ingen mekanisk forhastelse her - men slow forspil, tungespilleri på bryst, mave og senere på penis. Ja, jeg synes det passer at bruge den latinske betegnelse her. Men igen, der var ingen klinisk kølighed over det, ikke som at være hos tandlægen eller noget. Hun legede og drillede og det på den mest frække måde med kig dybt i øjnene samtidigt, virkelig trækt. Forspillet var uden, men selve blow var med og det var godt og dybt. Jeg ved ikke om hun tilbyder uden, men jeg var for første gang hos hende, så valgte en standardpakke. Efter det besøg kan jeg fog godt mærke, at her bliver man ikke snydt, så måske skal jeg prøve noget mere næste gang. 

Jeg tog hende derefter både forfra og bagfra, og i begge stillinger brugte hun sine ben til at lade mig trænge helt ind - langsomt og intenst var det og det måtte jo ende - og efter min intense orgasme var der intet hastværk med at trække mig ud, en tendens jeg har været ude for meget på det seneste, og som generer mig en del efter en god lang orgasme. Men Jolien forstod virkelig hvordan jeg ville have det: Totalt lækkert, og bagefter var jeg afslappet på en helt anden måde end efter en hurtig wham-bam-thank-you-mam. Det her var tæt på GFE og det med en lækker naturlig kvinde.

Anbefales varmt. Hun har nu forladt Middelfart men bliver i landet lidt endnu, så vidt jeg forstod.

Stedet dét havde i øvrigt glimrende parkering og var ret diskret. Lejligheden fin og ren. Et af mine mest vellykkede besøg i lang tid, faktisk. Intet dårligt at sige overhovedet - prøv det selv.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...