randersfyr

Findes der virkelig ingen morgenpiger i Randers ?

16 indlæg i denne tråd

ja overskriften siger vel det hele :)

klinikkerne åbner først kl 11, hvilket er alt for sent ;)

/quote]

Jeg forstår heller ikke, hvorfor pigerne først åbner ved 10 - 11 tiden, selv steder med døgnåbnet er der som regel heller ingen der lukker op før - eller hvis de endelig lukker op, ser de ud som om de har knaldet hele natten - eller ihvertfald ikke som på billederne :evil: Desuden er det min erfaring at steder med døgnåbnet skal man generelt holde sig fra, hvis man vil have en god oplevelse.

Der er jo ikke noget der er bedre end et morgen/formiddagsput, man er frisk fra badet, på vej til arbejde eller indkøb og kan bedre ligge vejen forbi - desuden er man ligesom mere horny. Desuden er der større chance for at man er den første (den dag) :mrgreen:

Tanja i Lovsang oplyser ligesom Sisse at hun også kan være tidligt ude, hvis man bestiller dagen i forvejen, men det kan være et problem mange steder at se hvem der er på vagt, idet det ofte ikke annonceres før på dagen, hvem der er på vagt, medmindre de har en vagtplan som f.eks i Bording. Flere steder bliver der heller ikke indtalt på tlf. svareren, hvem der er på vagt før pigen er ankommet ved 10 - 11 tiden og så er formiddagen ligesom gået med at ringe rundt og studere travbladet mv. :evil:

Del dette indlæg


Link til indlæg

anya og anja er begge stoppet.... vi har ikke så meget udvalg i randers af ung danske amatørpiger..

skulle jeg på klinik skulle det være pigeollektivet, da det ligger mest anonym, men også sene åbningstider og kender ikke lige nogen piger der... hjemmesiden er vidst under update

 

Hjemmesiden til Pigekollektiver er opdateret: http://www.pigekollektivet.com/vagtplan.html

 

Du kan prøve at ringe til Line og høre om du kan lave en aftale med hende om at lege morgenbolledame  :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu