Hop til indhold

Recommended Posts

Desværre ikke lige med de to. Men jeg har besøgt stedet et par gange. Det du skal være klar på, er at det højst sandsynligt ikke er den samme som giver massage og sex. Jeg har 3 gange været ude for, at den første halve time var massage og så blev pigen skiften ud med den som jeg skulle have sex med. Det var sgu lidt irriterende, med sådan et skift. :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har heller ikke været på besøg hos Cindy. Jenny har været der sammen med Anna i nogen tid, og Anna besøgte jeg med et godt resultat, hun kunne det hele inkl. anal. Og med hende var det hele timen alene til 1300kr. Men jeg har også tidligere (med Pamela) været udsat for skiftet af pige midt i det hele - det synes jeg bare er dårlig stil!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Da der ikke var nogen der kunne hjælpe tog jeg chancen og bookede en time hos Jenny.

Det skulle vise sig at være en rigtig god ide, hun tog imod i små trusser,  høje hæle og et stort smil ,så der gik ikke længe inden vi

blev enige om at starte med en happy beginning. Havde en fantastisk tur med masser af smil, grin og ikke mindst frække oplevelser.

Mine største anbefalinger af Jenny for både det frække men også ,massagen som hun insisterede på at give, da jeg lå udmattet på madrassen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt jenny et par gange. Både alene og til en fræk trekant med en anden pige.

Trekanten var ikke så god, men tiden med jenny var god. Hun lever sig virkelig ind i aktionen, og ser også ud til at nude det. Det lød som om hun kom sidste gang jeg var der, og der er ingen pornostøn. Jeg skal helt klart besøge jenny igen når de åbner. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...