Hop til indhold
Guest Rust in Peace

Hva’ sker der for de læber

Recommended Posts

Guest Rust in Peace

Synes efterhånden at flertallet af de østeuropæiske piger - og enkelte danske - får gjort noget ved læberne (dem på munden). Er der seriøst en eneste samfundsborger, som synes det de pænt eller sexet? 
i min optik ligner det at de har fået herpes eller blevet stukket af en bi. 
 

 

 

0D9089E5-3C34-47F8-8867-C0172C8DE425.jpeg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nemtøs

Det billede du har  vedhæftet  er  bestemt ikke  kønt. Er  der  fyldt  fillers  i  læberne  af  en  dygtig  person  og  det  er  med  måde,  kan  det  se  ganske  pænt og  naturligt  ud. 

De  der  andenæb  er  ikke  kønne og  bestemt  heller  ikke  den  nye  trend  med  devils  lips, som  skulle  være  populære også  her  i  Danmark 20201120_072251.thumb.jpg.af8bd369ca542dde522d00a8bae3e453.jpg

Redigeret af Nemtøs
Tilføjet billede

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rust in Peace skrev, for 24 minutter siden:

Synes efterhånden at flertallet af de østeuropæiske piger - og enkelte danske - får gjort noget ved læberne (dem på munden). Er der seriøst en eneste samfundsborger, som synes det de pænt eller sexet? 
i min optik ligner det at de har fået herpes eller blevet stukket af en bi. 
 

 

 

0D9089E5-3C34-47F8-8867-C0172C8DE425.jpeg

Nu er billedet du har valgt, nok ikke liiiige det bedste eksempel...:lol:

Det er fra en artikel i ekstrabladet der omhandler regulær idioti... :huh:

7B42D835-9DC5-4F0B-963F-C40F3BD66F78.jpeg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er afskyeligt! Jeg tror desværre at mange piger (østeuropæiske eller e)j, har misforstået hvad mænd tænder på i denne verden. Det går klart over gevind for nogle. Lidt lige som tatoveringer. Det tar overhånd og jeg tror virkelig at nogle slet ikke kan se hvad det gør for deres udseende- De ødelægger deres ansigt med kunstige læbe og kunstige kindben. Kunstige bryster og unaturligt store numser, de tror det er det mænd søger men jeg oplever at mænd søger noget der er naturligt og passer til kroppen og kvinden og mere hele hendes krop end kun enkelte dele af hende. Jeg oplever at det er et fåtal, der ønsker disse unaturlige indgreb. Tragisk er det at de ofte ikke kan se det selv hvor meget det ødelægger

Redigeret af Malle Magic Massage

Del dette indlæg


Link til indlæg

det sjove er selv piger der ikk ehar noget i læberne har det med at lave "ande næbet" på billedet.. hvem er det lige der syntes det ser pænt ud? selv for 15 år siden gjorde de det altid... 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nemtøs
poulhansen skrev, for 13 minutter siden:

det sjove er selv piger der ikk ehar noget i læberne har det med at lave "ande næbet" på billedet.. hvem er det lige der syntes det ser pænt ud? selv for 15 år siden gjorde de det altid... 

De viser  de  er  så  kysseklar... :-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu er ovenstående vist også taget til ekstremer, men trutmund og fyldige læber er vist en stor tænding for mange mænd og fyldige læber kan da tit være kønne ift en stram streg indikerende en mund inde bag ved. Inderlige kys af fyldige læber er bestemt rart. Det æstetiske i det er vel en smagssag præcis som muskler/trænede kroppe, tatoveringer, fregner, små og sture numser er. Pigen ovenover har da også fyldige læber i en mere naturlig facon, der givet er noget, mange synes vældig godt om. Måske (også) derfor typer som A. Jolie og M. Fox blev set og ses som attraktive. ER munde-læber ikke en af kvindens Top 3 eller 5 områder, der tænder mange mænd mere end selv Tordenskjolds stikker. Som alt (meget) andet i livet, handler det vel om balance, om symmetri og at det passer sammen (det være sig læber, påklædning, retorik, opførsel?). Og mens nogle tænder på KÆMPE et-eller-andet, kan andre finde det frastødende (sili-babser, overdrevne læber, negle, lange tynde ben osv) mens andre tænder på mere diffuse ting som "en kvinde med hjerne" (ben i næsen, modspil, udfordring intellektuelt) eller "uskyldighed" (sky, genert, introvert, intim/intens). Om det er korrekt, at især Østeuropæiske piger (over)driver læbestørrelse, skal jeg ikke kunne sige. Er tit i Hamburg og ser utallige tyske piger med babser så store (og tunge), at de nok vil forbydes at køre over Storebæltsbroen, mens utallige med "russiske" ord spyttet ud i gadebilledet, netop har læber, der mere minder om slam- eller myreslugere. Noget vi også ser i Italien selv hos kvinder, der har rundet de 60 og 70. 

På dit spørgsmål: ja, tror der er mere og langt flere end een samfundsborger (kvinder som mænd), der synes det er pænt (pigerne?) og sexet (mændene i nuancen: sex, porno, tænder mig lidt). En modedille, der måske forsvinder, måske er kommet for at blive men det med fysisk at kunne ændre ting ved sin krop (alle steder og hos begge køn), virker til at være kommet for at blive og pga muligheden modsat måske for 40-50 år siden (hvor Twiggy og andre skulle sulte sig), er det vel et udslag af tiden, vi lever i med at "man skal være synlig, perfekt, likes, vises, deles". Mon introverte får det sværere og sværere i en ekstrovert verden.....

Min GISNING er, at spørger du 100 mænd, om Angelina J´s læber (Susse Wold, hende fra vild med dans og lign) er sensuelle, seksuelle, frække, tænder dem, vil et flertal (lille eller stort) sige ja. Ja, jah eller joooh. Var der ikke en dille på sociale medier (tik-tok eller selfies) for få år siden, hvor trutmund (vist et andet navn) blev flittigt brugt og delt og lavet af pigerne. Det var næppe fordi, at det bare var sjovt eller de fik en præmie for det. 

Selv om jeg tænder på mund/læber udover hjerne og numser, så kan det da godt være, at hende til højre ville skræmme mig fra vid og sans, hvis jeg vågnede og vendte mig mod hendes god-morgen-skat-trutmund vendt direkte imod mig kl kvart i tidligt!

https://www.womenshealthmag.com/beauty/a19961541/the-obsession-with-big-lips/

image.png.69314621755367ee108da975a04a2e1f.png

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej derude:)

Det vigtigste for mig er ikke størrelsen på det kvinder har mellem skuldrene (bryster) og ej heller størrelsen på det kvinder har mellem hage og næse (læberne); men så sandelig det kvinder har mellem ørerne ( de sociale kompetencer ) , at hun er glad for sig selv og hviler i sig selv - - er i balance, og kan begå sig sammen med andre mennesker. Jeg mener størrelsen på IQ er et tillæg. 

Så jeg foretrækker så absolut Julia Roberts læber, det er sandsynligvis dem som hendes mor og far producerede dengang de kneppede og Julia blev resultatet 

Jeg tænder også mere på en B barm fremfor en C barm og allermest på en A barm  fremfor en B.

For husk 80% af sex foregår mellem ørerne :P   de resterende 20% foregår i fisse og pik.

Piger!! - bemærk også, at vi mænd er henvist til at klare os med den pikstørrelse:) som vores forældre producerede dengang de kneppede.

Mange hilsner

Nye tider

- - det jeg skriver om sociale kompetencer og IQ  gælder så sandelig også mænd.

Der er et engelsk udtryk for sociale kompetencer : The secret to success is how to get along with other people

Redigeret af Nye tider

Del dette indlæg


Link til indlæg

An exciting topic.
Symmetry and balance were mentioned here - of course, that's what it's about, our visual perception feels everything that is "in harmony" beautiful.<3 However, we humans are different and have our own preferences and our own individual "taste". I am now 32 years old or 32 years young. I've never felt the need to change anything artificially about myself. Meanwhile I discover a few laugh lines on my face, but that doesn't bother me, I'm satisfied with my lips, too, with my breasts too. I train a lot (Pilates) to keep my skin elastic and firm.

However, I could imagine, if I later had children and the pregnancy changed my body, that I would possibly correct something artificially ... for example breasts, if the change would affect my self-esteem.

I understand when girls have too thin lips and want a little plumper lips and help artificially. For me personally there is no need for it because my lips are naturally somewhat "plump".
But what I find absolutely macabre when girls / women spray their lips on their lips like balloons just because they think that men like it or even worse, because they think that they will make more money in this trade in particular ... that looks very unnatural....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er det en god trend? Jeg er ikke selv kæmpe fan, men lige som med silikonebryster er der altså gradbøjninger, og fillers kan sagtens være så subtile at ingen, som ikke har set før og efter billeder, ville vide at det ikke var naturligt. Præcis ligesom silikonebryster også kan laves, så de ser helt naturlige ud. Følelsen af begge skal jeg ikke kunne svare for. Min mor har fået lavet ting hist og her og ser stadig totalt naturlig ud, omend hun ser 10 år yngre ud, end hun nok ellers ville.

Jeg advokerer ikke for, at man bliver fyldt med alt muligt kunstigt, men lur mig om ikke der findes flere kvinder omkring jer, som har fået lavet fillers uden at I har nogen anelse om det.

Personligt synes jeg, at den bedste måde at få fylde i læberne er at kysse dybt og længe i et par timer, særligt hvis manden har skæg, får man kyssemund på den helt rigtige, totalt sexede måde :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et problem med fillers og implantater er at kroppen med alderen kan komme til at se grotesk ud. Linse er jo et klasse eksempel på dette. 
Implantater kan skiftes, men det koster og har man lige de penge til den tid? Jeg har efterhånden set mange bryster hvor man tydeligt kan se implantatet, især når man ser brystet fra siden og pigen læner sig forover. 
Fillers, botox lader sig ikke korrigere. 
Et andet problem er at mange ofte gir den lige lidt for meget gas. Det ser vi tit på piger som lige har fået lidt for meget i barmen til at den ser naturligt proportioneret ud. 
 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nemtøs

 

@Aarhuselsker du  nævner  Linse  som  et  eksempel. 

Linse  er  et  skræk  eksempel,  idet  hun  er  gået  over  grænsen  for  hvad  der  er  naturligt og  ikke  stoppede  mens  legen  var  god. 

Botox  nedbrydes  stille  og  roligt  med  tiden,  så det  lammer  kun  musklerne  i  en  begrænset  periode.  

Fillers  kan  nedbrydes  med  et  stof.

Hvis  vi kigger  plastik  mareridtet, er  der  godt  nok  også  mange  dårlige  behandlere og  lige  så  mange  tåbelige  kunder,  som  tror  at  det  er  ok  at  møde  op i  en  kælder lejlighed og  få  lavet  porno  patter  50% billigere  end  et  anerkendt  privat klinik.  De  beder  næsten  om  at  få  ødelagt  kroppen.

Samme  med  botox og  fillers,  det  kræver  viden og  faglighed at ligge  det  rigtigt,  ikke  bare  et  prik  med  en  nål.

Heldigvis  findes  der  gode  behandlere  som  fagligt  bevarer  det  naturlige  look  hos  deres  kunder. 

En  del  mænd  får  fillers  ved  kindben  og  hage.  Dem  jeg  har  set  behandlet  får  et  meget  smukt  naturligt  maskulint  udseende.  

Jeg  synes  det  er  gode  muligheder for  at  regulere  lidt, ligelænge  det stadig  ser  naturligt  ud. 

Redigeret af Nemtøs
Tilføjelse

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nemtøs skrev, for 2 minutter siden:

naturligt  maskulint  udseende.

Hø. Naturligt kan det jo ikke være når det er skabt kunstigt ;) 
Hvis botox nedbrydes og fillers kan fjernes, så undrer jeg mig godt nok over mange udseender. Linse er langt fra den eneste

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nemtøs
Aarhuselsker skrev, for 11 minutter siden:

Hø. Naturligt kan det jo ikke være når det er skabt kunstigt ;) 
Hvis botox nedbrydes og fillers kan fjernes, så undrer jeg mig godt nok over mange udseender. Linse er langt fra den eneste

Naturligt  udseende,  du  kan  ikke  se  det  er  overdrevet eller  kunstigt. 

Mig  bekendt  har  Linse  været  i behandling  med  produkterne i  næsten  en  menneske alder,  stopper  hun  forfalder  kroppen  når  produkterne  stille og  roligt  ophøre  med  deres  virkning. 

Der  er  selvfølgelig  sket  udvikling  af  både  fillers  og  botox,  og  mig  bekendt  bliver  produkterne  bedre  og  bedre. 

https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/kosmetisk-kirurgi/behandling/rynkebehandling-med-botox/

https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/kosmetisk-kirurgi/behandling/behandling-med-filler/

Redigeret af Nemtøs
Link

Del dette indlæg


Link til indlæg
Malle Magic Massage skrev, for 7 timer siden:

Kunstige bryster og unaturligt store numser, de tror det er det mænd søger men jeg oplever at mænd søger noget der er naturligt og passer til kroppen og kvinden

Spot on -  det findes ingenting værre end disse plastpadding-kvinder der går rundt og ligner en anderøv i ansigtet!! Det samme gælder bryster som ligner en gennemskåret fodbold og er lige så hårde - totalt turn-off...

 

God weekend til alle - Peace over and out!

 

/The Blues

Del dette indlæg


Link til indlæg
badassbluesman skrev, den 20.11.2020 at 15:37:

Det samme gælder bryster som ligner en gennemskåret fodbold og er lige så hårde - totalt turn-off...

Det værste en næsten at de er usigeligt kolde, så mine nosser fryser til is, når man lige har lagt an til en omgang i kavalergangen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Rust in Peace
Lauersen skrev, for 2 timer siden:

1833019854_Canyouspottheimposter___lol.jpeg.6d2906663abc0796b7e3869cfc35c343.jpeg

Ja, hvilken vil du så helst kysse?

Redigeret af Rust in Peace

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Rust in Peace
Nannas Hjørne skrev, den 20.11.2020 at 13:05:

Er det en god trend? Jeg er ikke selv kæmpe fan, men lige som med silikonebryster er der altså gradbøjninger, og fillers kan sagtens være så subtile at ingen, som ikke har set før og efter billeder, ville vide at det ikke var naturligt. Præcis ligesom silikonebryster også kan laves, så de ser helt naturlige ud.

Måske kan det laves subtilt - det er bare ikke det jeg ser. Tværtimod ligner det at de stakkels piger har fået herpes eller et bistik. Og det er vitterligt en trend - se bare dette aktuelle udpluk:

https://escortguide.dk/P/anais-hot-girl-the-best-party-for-you-mobilpay--56673.html#&gid=1&pid=1
 

https://escortguide.dk/P/tiffany~last-days-horny-teen-best-pussy-vanloese-57266.html#&gid=1&pid=1

https://escortguide.dk/P/sexy-victoria-10000-real-54623.html#&gid=1&pid=10
 

https://escortguide.dk/P/sabrina--44837.html#&gid=1&pid=2

https://escortguide.dk/P/alice-petite-young-girl-in-frederiksberg-57296.html#&gid=1&pid=7

https://escortguide.dk/P/-shirin-very-hot-girl-100-real-pictures-duo-with-dunya-amager-55030.html#&gid=1&pid=3

https://escortguide.dk/P/-mia-beautiful-babe--57456.html#&gid=1&pid=6

https://escortguide.dk/P/-hot-cecilia-best-services-outcall-and-incall--56330.html#&gid=1&pid=5

https://escortguide.dk/P/sexy-bridget--57274.html#&gid=1&pid=5

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...