Hop til indhold

Recommended Posts

Så blev det tid til engang Polsk Algebra og denne gang faldt valget på  Stephanie en rigtig lækker sildemad, aftalte en tid fik vejnavnet men hellere ikke mere når men afsted kørte jeg og da jeg meldte min ankomst så flyttede hun tidspunktet en ½time + at hun ville ha adskillige selfies hmm ser jeg så godt ud så hun lige frem vil ha mig til at poserer(når man skal lave en aftale med hende første gang vil hun være helt sikker på man ikke er en crazy person el. bruger falske selfies) . Jamen Jamen ok så tager jeg hen og får tanket lidt benzin på så går tiden nok da jeg så havde tanket kontrollerede jeg lige om hun havde sendt en besked med adressen Yeesss grønt lys.

Stedet ligger tæt på Lindevang Parken, diskret nej, parkeringsmuligheder bop bop når men jeg blev så lukket ind og der stod hun Nice!!! 1.65-1.70m slank, 48-52kg(billede nr 4 gir det bedste indtryk af hvordan hun ser ud), hun kommer fra Polen og blir her 3 uger mere(støønnn det kommer til at gøre ondt på min pengepung også er det lige op til jule mdr bad bad timing når men jeg bestilte 30m m/cim som jeg næsten altid gør når jeg møder en ny pige.

"Bath" ja så lad gå da og da jeg kom tilbage så lå hun i et frækt sort lingeri sæt "I Like" vi springer direkte ud i en 69´er for hun har totalt styr på tiden så ikke noget pjat der men så er der jo ikke noget bedre end et godt bj og en sød og fræk mis. Så fik hun sig en lille rask ridetur , derefter doggy og så en afslutning siddende på sengekanten troede jeg meen nej alt den kulde(jeg kører på 2 hjul så min bedste ven var krøbet i hi) havde gjort at min bedste ven gik lidt død i slutfasen. Men igen panik og dog vi nærmede os 30m grænsen og genstridig var min bedste ven men på falderebet kom der liv i dyret igen også blev det til en 95okt blyholdig påfyldning puhha det var lidt for tæt på ikke og lykkes hmm næste gang så tager jeg en 45m+ bare for at være sikker:P.

Kundeservice 9.0 Snakker fint Engelsk, sød og behagelig at være sammen med dog stresser hun en lidt med tiden men det er nok pga hun har travlt for tiden.

Udseende 9.0 slank, naturlige bryster(B-skål er mit gæt) af hvad jeg kunne mærke, langt hår, Grå-blond, en mund der i den grad kyssevenlig:wub:.

Gentagelsesfaktor 100%

Burning Stephanie

https://escortguide.dk/P/burning-stephanie-57265.html

Mvh

S&W500S

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...