Hop til indhold

Recommended Posts

Hun er i selvisolation da hun har haft et liderligt handyr på besøg der havde corona. Det står i hendes annoncetekst. Jeg tænker hun holder igen med at lave aftaler pt så hun ikke skal aflyse en masse hvis hun nu er smittet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
ConnoisseurCph skrev, for 15 timer siden:

Er der nogen der har prøvet hende her?

https://annoncelight.dk/showad/307697

Yes, var forbi 2 gange med kort mellemrum.

Billederne er 100% hende, alderen nok meget rigtig primo 40, pæn overklassekvinde, patterne virker større irl da hun er en ret petit sag trods alt. De hænger, men god tyngde og fylde. Resten af kroppen pæn og delikat - ikke andet der hænger, men ikke 20 år. Patvorterne er vilde - har været der i alt næsten 2,5 time og kun set dem stive :x

Stedet er meget privat. lidt underligt, mandens tøj osv er synligt, rigtig navn på døren osv. Ikke helt sikker på hun ved hvad hun har gang i men... lækker lejlighed, rent og diskret for alle andre end hende ;)

Oplevelsen er ... unik. På en måde helt fantastisk men også mega speciel. Hun lever sig MEGET ind i rollen, man kan ikke have almindelig hyggesnak før og efter! Det er enten stilhed eller “ja herre” slavesnak afhængig af “pakke”. Hendes “sexteknik” er ikke noget særligt, hun vil helt klart helst være passiv.

Dukkepakken er til gengæld virkelig unik. Aldrig prøvet noget lignende. På et tidspunkt troede jeg hun var bevidstløs. Fx foregår rimming ved at man åbner dukkens mund - så holder hun den åben til man lukker den igen. Så kan man trække tungen ud med fingrene - så bliver den ude. Så kan man så gnide sin røv mod den. Helt skørt, men også virkelig perverst og frækt i min oplevelse. Efter et stykke tid ‘købte’ min hjerne ligesom hendes performance, så jeg begyndte at behandle hende som en livløs dukke. Fik gjort og sagt ting jeg ALDRIG har turde med andre, også nogle ting jeg skammer mig lidt over her bagefter ;) -:twisted: men det føltes som om det altid ville være min hemmelighed, for dukken reagerede ikke. Skal siges hun kan tage det hele virkelig hårdt.

Kommer meget gerne igen, i sin unikke genre var det 10/10, men dog alt for nicheagtigt for min sexualitet til at blive fast.

Prisen var MEGET konkurrencedygtig. Fik nærmest indtryk af det er en del af legen at blive ydmyget ved at man forsøger at “presse” til en “fornedrende” pris. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
slapman skrev, for 5 timer siden:

Hvor lang tid får man for 1000kr? Tak

Lang tid vil jeg tro. Dårlig stil at give detaljer her (prøv pb) men gav hhv ‘noget mindre’ og ‘meget mindre’ for 2 x 1 rundhåndet time.

 

puj skrev, for 3 timer siden:

Hvor ca. i Københavnsområdet holder hun til ??

Indre by. Nær Strøget, Kgs Nytorv, Illum.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har ryddet op i tråd. 
Det er naturligvis ikke tilladt at sammekoble hverken GP’ers profil eller brugere profil her, med andre profiler på pornosites og deslige. 
Hvis GP ønsker dette, må hun selv gøre det i annonce. 
Bryan Mills

Redigeret af Bryan Mills

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kan være hun har tænkt at efter hun blev smittet så holde en pause. Det er jo ikke ligefrem fordi corona har været på tilbagetog den seneste tid. Det smitter som en i fanden den virus. 

Ja jeg har selv været så heldig at få den så kan kun anbefale alle piger til at samle benene og mændene til at holde sig i skindet den næste tid. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kinky_eller_Perver

Du skriver 

"Jeg har skrevet med hende, og tror desværre det er et stort scam....Tror slet ikke hun eksisterer"

 

Hvis du har skrevet MED hende er hun  vel ikke et scam?? Eller har du bare skrevet TIL hende??

Redigeret af Rud

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rud skrev, for 2 timer siden:

Kinky_eller_Perver

Du skriver 

"Jeg har skrevet med hende, og tror desværre det er et stort scam....Tror slet ikke hun eksisterer"

 

Hvis du har skrevet MED hende er hun  vel ikke et scam?? Eller har du bare skrevet TIL hende??

Man ved aldrig hvem man skriver med online, og man skal altid antage at der er en 60-årig mand i den anden ende. Jeg synes nu @finfynbos indlæg taler imod at det er fake.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja har skrevet med hende, og er sikker på det er en mand der sidder og faker den som kvinde.

Til info tilbyder hun tlfsex...Man kan overføre på Paypal. Men man kan ikke få hende til at ringe i 10 sek eller andet for at få bekræftet hun er kvinde.

Hendes såkaldte "master" giver hende først lov til at ringe når man har overført penge, og pga. den såkaldte "master" kan hun først ses senere.

Ja ved godt der er ligger en anmeldelse........ Den vælger jeg så ikke at kommentere troværdigheden af.

Del dette indlæg


Link til indlæg
WomanCheck skrev, den 3/1/2021 at 14:44:

Hun har fået corona

Ja, det skrev hun d.16.11, mon ikke hun er rask nu. .? Ellers er hun da den patient med den længste sygdomsperiode indtil videre...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kinky_eller_Pervers skrev, for 58 minutter siden:

Han/Hun er rask og svarer på mail....Som jeg skrev mulighed for tlfsex hvis du overfører på Paypal...... Giga scam

Nå okay. Virkede ellers frækt nok. Tak for info

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...