Hop til indhold
alexr

Katalina - en soleklar anbefaling

Recommended Posts

Her er endnu en til rækken; en klar anbefaling af Katalina. Jeg var på besøg hos hende i dag, og havde bestilt en time all incl. til 3.000 kr.

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Katalina_hot/

Jeg havde spurgt om hun kunne tage et stramsiddende outfit på. Hun svarede at hun havde en stram sexet kjole - perfekt!

Stedet er en lejlighed i Glostrup, som er rimelig diskret at komme til. Andre beboere ved muligvis godt, hvad der foregår, men jeg mødte ingen. Hun deler lejligheden med en anden pige (mødte hende ikke), men forklarede at hun rykker til en lejlighed i Rødovre på fredag, som hun har for sig selv.

Jeg var badet hjemmefra, men tog en hurtig skyller. Vi startede med at kysse en masse, hvilket hun gør rigtig godt og lidenskabeligt. Dernæst fjernede jeg stille og roligt hendes tøj og begyndte at udforske hendes krop med hænder, læber og tunge.

Hun er virkelig lækker, kønt ansigt, brysterne sidder godt og røven er perfekt størrelse - hverken for lille eller for stor.

Hun gav et fantastisk blowjob, med slik på kugler og rimming. Hun er nem at have gøre med og forsøger på bedste vis at efterkomme ens ønsker. Hun sad over mit ansigt så jeg kunne slikke hende, og hvilket et syn man får der, når man kigger op af hendes mave, de flotte bryster og hendes ansigt, der kigger ned på en og smiler sødt.

Jeg spurgte om anal og det var hun bare klar på. Min pik var en smule slap efter at have fået kondom på, så startede i stedet i fissen, for derefter at glide direkte op i hendes røv. Det er begrænset hvor mange andre erigerede tissemænd jeg ser, men min pik er måske lidt tykkere end genemsnittet, så forsøgte at være lidt påpasselig, men hun forsikrede mig om at det var intet problem, og at jeg bare kunne kneppe igennem. Det gjorde jeg så. Kunne støde hårdt, hurtigt og helt i bund samtidig med, at jeg kunne kysse hende bagfra. Det kunne jeg ikke holde til længe og jeg eksploderede oppe i hende.

Vi sad/lå og snakkede lidt bagefter efter første runde. Hun er sjov og nem at snakke med, så det er på ingen måde akavet og der blev både talt mink, præsidentvalg og sneakers.

Hun spurgte om vi skulle prøve runde 2. Det synes jeg bestemt, selvom jeg var ret sikker på at jeg ikke kunne komme en gang til. Hun skiftede mellem at sutte pik, skaft, kugler og rimme. Kald mig skør, men følelse af rimming er fantastisk og når man så kan ligge og kigge på en så lækker pige gøre det (endda fra flere vinkler med 2 spejle), så kan man altså ikke holde længe. Da hun kunne mærke at jeg var ved at komme, kom hun op, så jeg kunne komme ud over hendes ansigt og åbne mund.

Har ikke det store sammenligningsgrundlag, så vil undlade at give en score. MEN alt i alt en super oplevelse. I min optik også pengene værd. Jeg synes det frække forsvinder lidt, når man skal diskutere ydelser på besked, så det fungerer for mig at have mulighed for at lave det hele under akten og improvisere løbende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt at høre at du har haft et godt besøg hos Katalina. Hun er bestemt en jeg gerne vil møde hvis det lykkedes at få et alibi til at komme afsted. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Woow hun ser dæleme godt ud. Hun tilbyder Rimming! Det er ikke så ofte det er på menuen ved GP ‘erene . Hvis hun er som du beskriver hvilket jeg selvfølgelig tror på så gir jeg gerne 3000 kroner for en time i hendes selskab. Hun er en af de piger som jeg ville kalde The High End girls dvs. Piger som har et fantastisk udseende, er intelligente , piger som man kan føre en fornuftig samtale med og ellers levere virkelig god sex og GFE.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...