Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har været så heldig at få en time med Kelly idag og jeg kan med det samme afsløre at der er en kæmpe chance for at jeg vil forsøge at lade det gentage sig. Jeg håber I hvert fald på at hun også vil se mig igen en anden gang :)

 

Men hvad er det Kelly gør så godt? Tja det er faktisk mange ting. Først og fremmest føltes hun  som et helt menneske der rent faktisk havde lyst til at bruge tid sammen med mig. Jeg følte mig velkommen fra jeg kom (som i ind ad døren ;) ) til jeg gik. Der var ingen stress på noget tidspunkt og der blevet taget super godt hånd om mig i alle situationer.

 

Kelly er gudesmuk! Nogen gange kan billeder lyve, men ikke Kellys. Det er en kliché at sige hun er pænere i virkeligheden, men det er hun. Der bliver ikke sparet på det dejlige smil, og hendes øjne funkler om kap med solen. Hun har helt klart et verdensklasse blik i øjet. 

 

 

Kelly er klog og snakker godt engelsk. Godt selskab og nem at snakke med. 

 

 

Kellys krop er naturlig og uden silikone. Hun sagde at hun aldrig ville gøre noget ved den og det er rigtig godt for den er perfekt som den er skabt!

 

 

Kelly kan nogle skønne tricks med munden. Hendes kys er dejligt varierede og hun sparer ikke på dem. Hendes blow er noget af det bedste jeg har fået. Eller det er det bedste... Jeg kan ikke huske at have fået de så godt og så længe før.  Hun er aktiv og opmærksom under sex, der er ikke noget mekanisk over det overhovedet.

 

Jeg havde snuppet en time med alt incl. og havde egentlig regnet med at jeg ville komme hurtigt. Men meget mod min forventning var jeg utroligt udholdende idag. Sådan en dag rammer jeg nogen gange og det var perfekt timing idag. Så jeg fik alt hvad jeg drømte om i de først 45 minutters tid og bagefter lå vi bare og hyggesnakkede. Hun er super sød at snakke med. Meget GFE-agtigt og rigtig lækkert :)

 

Stedet er ret diskret på en stille vej i en villa.

 

Kelly er her til d. 20 november så vent ikke alt for længe med at booke. Hvis jeg havde haft tid og råd så havde jeg booket et par dage allerede nu. Men jeg er nok nødt til bare at håbe at hun vender tilbage igen.

 

 

 

 

https://escortguide.dk/P/sexy-girlfriend-kelly-is-back-to-copenhagen--55904.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nogen der ved hvornår hun er retur? 
 

jeg har også haft fornøjelsen af denne skønhed. Helt enig i det der allerede er skrevet. 
 

K

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...