Hop til indhold
ppd

Chelina, Cassiopeia, Østerbro (tidl. Nelly, Romantica)

Recommended Posts

Corona eller ej...?

Tænke at jeg ville besøge en GP efter et stykke tid som afholdsmand og med al den tale om Nelly/Miss Nelly/Chelina, vækkede igen min interesse og energien ventede bare på at blive pumpet helt op og blive skudt af, så det tog ikke lang tid før jeg fik set at hun havde vagt 2 gange om ugen på postadresse 2100 og et hurtigt telefonopkald bekræftede dette.

En hurtig ikke-alt-for-krøllet sort skjorte matchede de ankelhøje støvletter, blev fundet frem og et par hurtige hiv i håndvægtene for at få den rette holdning i ryggen, og så afsted.

Med den nye Cityring går det forbavsende hurtigt, så efter en kontanthævning. Der bliver national festdag med jubel, vinken og balloner i gaden, den dag lysthusene tager kort...Afsted med et offentlige. Bim-bam-busse, så stod man på Trianglen.

Hvor nemt er det lige? Kun 500 meter fra GP'er og dejlig mis? Smilet kunne ikke skjule begejstringen og de kønne Østerbro studiner som gik forbi med deres Ralph Lauren, Rosemunde og  Marlene Birger tasker og perfekt rød neglelak, vendte sig om og smilede til mig.

Lidt travlhed i Ringstedgade, så måtte lige gå engang op forbi de blændende ruder og så ned forbi igen og..op på trappen og trykke på den nederste knap på dørtelefonen.

"Bizzzz" 

"Hej, hej" sagde jeg i opgangen og hoppede indenfor og ind i et...alt for mørkt (?), rum. Blodrøde vægge, noget a la blåt loft og  med en sort hjørne lædersofa og en lysekrone som kunne være fra 1800 tallet (Fake.Højest sandsynligt) hvor jeg fik at vide at Chantall og Nelly..erhm Chelina, havde vagt.

Det første var at række ud efter den store spritdunk og sprittede hænder.

Jeg nåede lige at bestille et glas vand, og inden jeg fik sat læberne til glasset, kunne jeg høre den fantastiske lyd "klip, klip", af høje stillethæle mod trægulvet og Chelina kom ind. 

http://cassiopeiastars.dk/pigen.asp?id=958

Høj pige. (Undertegnede er selv omkring 170-173 cm) De 175 cm og så ekstra med de  høje stillethæle gjorde hende flot høj. Flotte lange ben på en fantastisk veltrænet krop, især omkring maveregionen..

Alderen som Cass. opgiver passer egentlig meget fint og TAK for det til alle parter!

Chelinas hår var lyst syntes jeg og  opsat med en spænde i en form for knold i nakken og hendes smukke ansigt kunne godt have lidt (30/40%) thailandsk/asiatiske/grønlandske træk i sig?...

Jeg kom til at tænke på en smule i en ung udgave, nyhedsværten Karin Cruz Forsstrøm i mere asiatisk udgave, men igen det er jo nok helt ved siden af..

Chelina var helt nede på jorden og talte med jysk accent (Kan ikke nærmere bestemme hvor, Sydjylland, men det må andre kunne bedømme) og virker en uhøjtidelig pige som kalder "en spade for en spade". Hun spurgte hvilke ydelser jeg kunne ønske. Jeg fremstammede "20 minutter" "Jeg vil gerne blive bedre til at smage dig/slikke mis" og fik igen bekræftet at hun ikke kysser i disse tider, mens de kolde kontanter vekslede hænder og jeg sprittede hænder efterfølgende..(Kan man ikke få sprit med en mere behagelige duft?)

Jeg klædte mig af og stod lidt og flexede (de små) muskler foran spejlet. Igen var baggrundsmusikken lige lidt for høj til om man kunne høre om der var gang i det andet lokale, men tror det desværre ikke..45 sekunder senere kom Chelina ind. Lidt a la "Nå'e..Hvordan vil du have det-agtigt" og hurtigt hoppede hun op på sengen og afklædte sig både de fine trusser og lille BH. Altså ikke noget med at spilde tiden med at flette fingre og stå tæt..Men ok. Det er heller ikke smart i disse tider..! <_<.

Overraskende nok havde hun en smule tatoveret flotte grønne streger på den ene arm/side. Overraskende da jeg ikke lige så det i profilen, men det er ikke noget der kan genere mig når det er så enkelt. Nu er jeg ikke nogen Rocco Siffredi (Google ham og hans film..) så min formålen var først at åbne hendes lille mis med tungen. Det gik egentlig fint, men Celina ville mere, så mig på ryggen mens Chelina suttede mig op fra..Well, ikke slap, men...det gjorde du godt. På med gummi og så uden at tøve, gabte hun over min lille stolthed, så meget at det kildede da hun også masserede mine kugler i et par sekunder. Jeg kunne ikke mærke hendes tunge så meget men det kom nogle *Prust* og *Støn* lyde fra Chelina. Jeg nød det (Kan ikke vurdere hvor højt det rangerer i forhold til andre klinikker, men altid rart at få slikket pik af unge piger) og da hun var færdig, ville jeg så gerne kysse hende, men nej..Vi skal jo passe på..

Hun fornemmede at der skulle ske noget nyt, så hun vendte rundt og sagde "Så det din tur". Ikke sådan direkte "Se mig i ansigt elskovs-agtigt", men mere lidt på komando og da hun godt kunne lide at få den bagfra..eller hedder det bare "at tage pigen bagfra når hun ligger på knæ-stillingen", startede hun først med at gnide sin mis og så fik passet mine centimeter ind mens jeg forsøgte at bidrage med små hurtige stød, og der kom igen støn på den jyske pige, uden dog at det blev porno-agtigt og hun føltes fin stram at gå ud/ind af. Jeg forsøgte, som altid, at yde ekstra service og gnide klitten samtidig, men det føltes ikke som om det var en Dealbreaker for Chelina..

Efter højest 1-1.30 minutter hvor jeg kører ind-ud bevægelsen med underlivet og rundt-i-ring-bevægelsen på hendes små bryster, kan jeg mærke den iuundgåelige sammentrækningskræft fra underlivet og jeg får klemt 0,2 centiliter ud i kondomet, som nu er godt krøllet. Det er altid en fantastisk oplevelse at trække sin tømte pik ud når man lige er kommet i en mis som stadig er en smule varm. Dét kunne der skrives romaner om.

Lidt skuffet over at kunne holde længere, (Ærgeligt at Citalis er receptpligtigt og så forholdsmæssigt økonomisk uattraktivt)  som jeg også fortalte pigen, mens hun, lettere rutineret gav mig vådservietter. Gad vide hvem der træner pigerne op til at være serviceminded? Nogle skal jo vise dem, hvordan man gør. 

De sidste 5 minutter lå vi blot nøgne på sengen og havde lidt smalltalk om vind og vejr.

Gensynchancerne er der..nok. Sidder oplevelsen stadig i kroppen om et par dage? Mjaa'e..Vil nok huske hendes jyske accent og ligefrem væremåde, og jeg har en våd drøm at prøve "Græsk til hende" med en pige engang. Om det bliver Chelina ved  jeg ikke, men 1000 tak for at tilbyde det. Dét er efterhånden en sjældenhed blandt yngre, danske piger, og så savner jeg at kysse, gerne med tungen, men med Corona, så er det sådan det er, pt.<_<

Håber du ikke ændrer navn foreløbig og bliver et stykke tid i branchen uden at brænde ud.

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
ppd skrev, for 12 timer siden:

Gad vide hvem der træner pigerne op til at være serviceminded? Nogle skal jo vise dem, hvordan man gør. 

Jeg tror ikke man gå ind i dette erhverv som jomfru:P.. Og generelt så er kvinder pleasere.. Det nok også derfor kvinder generelt klarer sig bedre i branchen end mænd.. 

Men det værende sagt så råder vi jo alle sammen hinanden i denne branche og jeg har haft MANGE lange samtaler med debuterende piger.. Det tror jeg alle os rutinerede har:ph34r:.. 

"It takes a village..." er der et gammelt ordsprog der siger.. I denne branche så kræver det nok mest et helt horehus:lol:.. 

Redigeret af JenniferRomantica

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest KingMats
dongding skrev, for 2 timer siden:

Hi @Cheliiinasexbomb will you be changing your name anytime soon? Also can you ask Cassiopeia to correct your profile since you have been in clinics before. Cheers 

a debut? ... for sure:ph34r:

Del dette indlæg


Link til indlæg
dongding skrev, for 16 timer siden:

Hi @Cheliiinasexbomb will you be changing your name anytime soon? Also can you ask Cassiopeia to correct your profile since you have been in clinics before. Cheers 

Hi Ding Dong, 

we are sorry for the mistake. It is corrected now. 

Best regards

Cassiopeia

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...