Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg havde for nogle dage siden prøvet at høre i efterlysninger om nogen skulle have besøgt Julia, der var ikke ligefrem fordi der væltede svar ind. Jeg tog selv derud og undersøgte sagen nærmere, godt nok med fyldte boller så jeg vidste godt at det ville være svært at vende om i døren hvis den skulle være helt gal.

Det var den ikke! Jeg ankom og Juli bød mig indenfor. Jeg var ret overrasket jeg havde ikke forventet så smuk en pige, hun er oven i købet både smuk, høj og slank, men store bryster, ligesom jeg godt kan lide det. Ja, det er hende på billederne, hun sagde at billeder er taget for et par uger siden. Jeg havde aftalt 45 min med 2 x cums og havde aftalt at første cum skulle i være i munden. 

Det var dejlig GFE, stille og rolig med kys og kæl, jeg fik lov at røre og udforske hendes slanke krop, inkl mis, dejlig store bryster som også måtte squeezes, hjulpet lidt på vej, men sidder 100% perfekt, den slags bryster giver mig insta hardon. Hun spurgte om jeg ikke havde lyst til at ligge i sengen, jeg lagde mig og hun startede med at slikke, ikke sutte, hun pirrede og kyssede lidt på pikhoved, så begyndte hun så småt at lade pikhoved komme ind i munden, meget langsom, og kun lige hoved. Sådan fortsatte hun med kun at sutte på hoved, da hun kunne mærke at jeg lavede et par orgasme kramper, så suttede hun den i bund og suttede op og ned hurtigt og jeg eksploderede i hendes mund, hun suttede til sidste dråbe.

Jeg lå der og var faktisk helt tilfredsstillet, vi lå og talte, Julia her meget tæt på et perfekt engelsk og har meget interessant at fortælle, hun har en meget flirtende væremåde med små kærtegn og flirt, og da jeg begyndte at tage på hendes bryster (som jeg er helt forelsket i), så kom der liv i pikken igen, hun begyndte at slikke og sutte den igen, lige som før, men da den var blevet ordentligt stiv, så gjorde hun det ikke langsom, så var det et normalt blowjob, godt med sug og spyt. Hun slubrede savlen og smilede mens hun suttede. Jeg kunne mærke med fingrene at hun var godt våd og liderlig, så kondom kom på hun satte sig på mig, pjask våd og naturlig liderlig, hun lænede sig frem over mig så brysterne var lige i mit ansigt og jeg kunne sutte/kysse nibbles, så kørte hun ellers underlivet op og ned, hun var både pjaskvåd og mega stram, så jeg kom på få minutter, mindede mig om rap sangen "that's som wet ass pussy, makes your pull out game weak". Præcis dette skete, kunne nå at trække mig ud så jeg kunne få en pause og prøve andre stillinger, jeg kom der direkte i første stilling og så var mine 2 x cums ellers opbrugt. 

Nu vel, jeg fik et bad og smuttede igen. Jeg er stadig helt høj over denne oplevelse, fatter næsten ikke at jeg lige har haft sex med sådan en smuk pige og endda spermet i hendes mund, hun har en perfekte krop og hun har det smukkeste ansigt jeg har set på en GP til dato, men det er selvfølgelig subjektivt da vi har forskellige smag, og jeg har aldrig besøgt nogle af de helt dyre.

https://escortguide.dk/P/sweet-julia-first-time-in-copenhagen--57115.html

Redigeret af jenslyn

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også besøgt Sweet Julia og har kun gode ting at sige om det.. Hun gav mig en varm og mindeværdig oplevelse med masser af dejlige tungekys. Alt jeg havde aftalt med hende  blev udført virkelig lækkert og rart. Billederne er 100% af hende

Pigen er sød og charmerende 8,5, gfe med masser af dejlige tungekys 10 superfransk 9,5 ,  perfekt cof/cif 10 , gentagelses fare 99%

Del dette indlæg


Link til indlæg
cumonface skrev, for 5 timer siden:

Har også besøgt Sweet Julia og har kun gode ting at sige om det.. Hun gav mig en varm og mindeværdig oplevelse med masser af dejlige tungekys. Alt jeg havde aftalt med hende  blev udført virkelig lækkert og rart. Billederne er 100% af hende

Pigen er sød og charmerende 8,5, gfe med masser af dejlige tungekys 10 superfransk 9,5 ,  perfekt cof/cif 10 , gentagelses fare 99%

Kan vi få et estimat og hands on impression på de fantastiske bryster, baller og lænd?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...