Hop til indhold
ChoosyVery

Miki - naturligt nips i Ejby

Recommended Posts

Jeg var forbi hende her: https://www.escort-side.dk/Miki-New-girl-Arhus?ad-id=17001

Det er hende på billederne, der viser hende i mange forskellige looks. Da jeg var der var hun lile ankommet og fremstod helt naturlig, da hun åbnede døren i en slags badedragt, der ikke overlod meget til fantasien. Og det så godt ud: Lillebitte pige, smal talje, naturlige bryster. Da dragten kom af viste de sig at være helt afsindigt flotte, ja, nærmest perfekte, og i forhold til hendes petite krop ret store. 

Jeg tog bare 15 minutter og hun var bestemt sød og rar.  Der var fransk begge veje, til mig med kondom og jeg er nødt til at sige, at jeg virkelig ikke brydøer mig om de der røde kondomer. Under samlejet holdt hun lidt igen på kondomet, og det er der nogle der gør på en utroligt begrænsende måde, men det synes jeg egentlig ikke var tilfældet her. Jeg var dog helst fri. Til gengæld var der intet tidspres og jeg nød virkelig udsigten til den lille naturlige nipsekrop. Jeg havde overvejet at besøge Aisha (p.t. i Horsens) i stedet, men Miki her er nok nærmest på samme niveau.

Så vi blev bagefter enige om, at det skulle vi prøve igen, bare med bedre tid: Og det tror jeg faktisk også vi skal.

Stedet er ikke særligt fedt eller diskret, men rent og pænt og de små provinsbyer er dejligt nemme at parkere diskret i: Der ligger et supermarked med en P-plads nær ved.

Anbefales, hvis man er til små naturlige nips.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...