Hop til indhold

Recommended Posts

Hej alle mine brødre. 

Jeg har nu for 3. gang vovet mig ud på GP markedet. Denne gang var jeg så heldig at træffe den unge og smukke Matylda. Jeg ved godt hun allerede har fået nogle glimrende anmeldelser, men jeg føler nu hun fortjener en til. Billederne er 100% hende, ja måske synes jeg faktisk hun så lidt bedre ud i virkeligheden. 
Stedet er dejligt diskret og moderne, det ligger som hun selv skriver tæt på Lergravsparken st (gratis parkering, hvis man kan finde en plads). Selve aftalen gik ret let, hun vil kun kontaktes på mail, hvilket jeg var lidt skeptisk ved, men hun svarer ret hurtigt. 
Hun har fået en hjælpende hånd, med hensyn til hendes bryster, men jeg vil nu sige at de alligevel er overraskende bløde, og var det ikke for to små ar under dem, så kunne hun sagtens have bildt mig ind de var ægte.

Selve agten, hvis i har fået læst mine to andre anmeldelser, så ved i måske at jeg har haft lidt problemer med at performe. Denne gang var desværre ikke anderledes, men hun sørgede alligevel for, at jeg gik derfra med et kæmpe smil! Hun sutter vildt dejligt, og kunne uden problemer tage mine 18cm til roden, og så slikkede hun også friviligt bollerne, hvilket jeg har haft manglet lidt ved de to andre. Hun er super sød, har et dejligt grin, let at tale med og en lille smule genert, hvilket giver mening da hun trods alt kun er 21. Et kæmpe plus ved hende er, at hun ikke pr automatik hev glidecremen frem, da vi skulle til at have sex. En anden ting jeg var rigtig stor fan af, er at hun ikke skulle tørre pikken af inden hun tog den i munden(jeg tog selvfølgelig imod et bad hos hende), det har jeg oplevet de to andre steder, selvom jeg lige har været i bad, tørrede de den lige af med en vådserviet eller sådan noget. Også selvom hun lige havde taget kondomet af, røg den direkte i munden. Hun kæmpede en brag kamp, for at få mig til at komme og det virkede virkeligt som om, at hun gerne ville have det skete - hun var ekstremt service minded. Jeg prøvede også selv men uden held. Muligvis er det samvittigheden som ikke helt er med på ideen om at betale for sex, muligvis er det ex'en som stadig hjemsøger mig. Men uanset hvad er jeg rigtig glad for mit besøg hos Matylda og hun er helt klart alle pengene værd. Desuden er hun klart den som har formået at give mig den bedste følelse af, at man faktisk havde sex med en kæreste. 
Så hvis nogle af jer, har muligheden for at møde hende inden hun tager tilbage til Polen d. 26/10, så synes jeg helt klart i skal gribe chancen! Især fordi hun godt kan have lidt problemer med at komme tilbage til Danmark pga disse corona tider. 
En sidste ting, pas på hende, hun er ung og rigtig sød og jeg ville sgu blive ked af det, hvis hun stoppede i denne branche pga dårlige oplevelser -Jeg skal helt sikker besøge hende igen på et tidspunkt. Det eneste minus ved selve mødet, skulle lige være min egen præstation ;) 

Jeg betalte for 1 times GFE med mega, men da det ikke endte med en afslutning i munden, så tilbød hun mig de 300kr tilbage.

Stedet: 8/10, flot og diskret sted, men lergravsparken er ikke det bedste kvarter. 
Pigen: 10/10, super flot, en masse at tage fat i. Hun er måske til den lidt større side, men der er ikke et gram som sidder forkert på hende - ægte timeglas figur. (thick på den gode måde) 
Oplevelsen 10/10, vildt service minded dejlig atmosfære og ikke en finger at sætte på hendes præstation. 

https://nympho.dk/n2213/1238/matylda-babe-gfe/

 

 

Redigeret af The-Newbie
Hyperlink virkede ikke.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Tyrkeren82 skrev, for 1 time siden:

Hun er virkelig en ener, hun er min favorit. Har besøgt hende 3 gange, hun er simpelthen unik

Kan kun give dig ret. Jeg har heller ikke helt kunne få hende ud af hovedet efter besøget. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Scanian skrev, for 2 timer siden:

Har hon förstorat sina bröst ytterligare sedan tidigare i år? 

Det tør jeg ikke at svare på, det var mit første besøg hos hende :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis man skal have et link kan man jo bruge annoncen hun har her på sitet: https://www.eroguide.dk/massage-escort/Matylda+Babe./

Jeg mindes at med Nympho var det noget med at man skulle fjerne s i https

FisseMinisteren skrev, for 1 time siden:

Tak for anmeldelsen @The-Newbie.
Smider bare lige et klikbart link som en service.

http://nympho.dk/n2213/1238/matylda-babe-gfe/

Edit: Nå det vidst noget med at Nympho er blokeret. My bad!

Redigeret af Lauersen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...