Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg var forbi til en times behandling i fredags. Aftalen gik nemt på whatsapp. Jeg har bemærket, at del brugere nævner, at hun beder om et billede. Det gjorde hun ikke med mig, men jeg har jo et profilbillede på whatsapp, så måske derfor.

Stedet er en fin lejlighed, som hun deler med mindst een anden. Der er ikke noget at udsætte på værelset eller badet. Stedet er sådan set diskret nok, men jeg vil lige nævne, for dem der er i bil, at man ikke kan parkere ved lejligheden, da det kun er for beboere, og det er et af de private parkeringsselskaber, så hvis man holder dér en times tid, skal man nok regne med 795,- i ekstrapris. Man kan parkere med easypark automat ca. 10-15 minutters gang derfra. Det kostede mig 42,- og det generer mig ikke. Men regn den ekstra tid ind. Der er også et metrostop ca. 10 minutters gang derfra.

Pigen er flot, især de store blå øjne fangede mig. Det er hende på alle billederne, men nogle af dem er vist ikke helt nye. For hun har fået en del tatoveringer og forstørrede bryster - man kan ane det på nogle af dem. Men som sagt er hun flot. Hun taler meget lidt engelsk, så hun benytter sin telefon til at aftale pris m.v. Mens vi stod og kikkede på prislisten sammen, nussede hun sig op ad mig, kyssede mig på kinden og fniste. Det skabte en rigtigt lækker stemning fra starten. Og sådan er hun hele vejen igennem, vil jeg mene. Sød, frisk og serviceminded. Og så de kæmpe blå øjne og det dejlige smil. Nævner det lige igen :)

Startede med blow og deepthroat, det kan hun virkelig godt. Sexen var god i forskellige stillinger,  min favorit var doggy, hendes røv er dejlig :) Sluttede af men helt fantastisk stående blow, hvor kuglerne kom ind i munden, og hun går i det hele taget til den med engagement. Kom ud over hendes ansigt, går og hendes sko bagved :rolleyes:, og det tog hun som en champ. 

Eneste anke er, at man skal forberedt på, at hun ikke er så petit, som billederne antyder, men en stor anbefaling herfra.

https://escortguide.dk/P/hot-luna-56657.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lyder som en dejlig kvinde.:x Lidt ærgerligt med de tatoveringer og kunstige bryster. jeg er nok lidt Old fashioned... men det er bare et turn off for mig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Mr Facial, hvor længe var du hos hende? En time? 
 

Og - kysser hun?

Og - hvad var den samlede pris:)?

Rigtig spændende pige - hun ser sgu lækker ud:) Selv hvis hun har lidt ekstra på sidebenene; forestiller jeg mig:)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Loveyouladies skrev, for 16 timer siden:

Hej Mr Facial, hvor længe var du hos hende? En time? 
 

Og - kysser hun?

Og - hvad var den samlede pris:)?

Rigtig spændende pige - hun ser sgu lækker ud:) Selv hvis hun har lidt ekstra på sidebenene; forestiller jeg mig:)

hun kysser gerne og jeg havde købt 1 time + dt + cof så det var 2100 eller 2200 ikke helt sikker.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...