Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg besøgte Amirra i går, og det var en dejlig oplevelse!

https://escortguide.dk/P/amira-real-norrebro-solitudevej--49392.html

Jeg har besøgt hende før (da hun hed Leila), og hun kunne åbenbart huske mig. Hun har en dejlig energi og gå-på-attitude, som virker ganske oprigtig.

Hun startede med at tage alt tøjet af, og sutte mig op. Godt med øjenkontakt. På et tidspunkt stopper hun, og siger "Now lets fuck", og klatrer op og begynder at ride. Hun er en lille pige, så hendes underliv skal lige på plads, men derefter går det rigtigt godt med tilsyneladende oprigtige støn. Jeg vender hende om, og synes af hende lille bitte røv, der æder min pik var have turen værd - det var virkeligt lækkert. Så lægger jeg mig ned over hende, og knepper godt igennem, og hun lader til at nyde at jeg er helt i kontrol, og hun stønner højt. Her efter kommer jeg, og hun siger at jeg var en "sex machine". Det er måske noget andre også har hørt? ;-)

Hun har en fantastisk lille og slank krop, så hvis man er til XS petite piger, så er hun et klart godt valg! Hun har en aktiv personlighed, og taler ikke så godt dansk, så hvis man er til blid elskov, så er hun nok et dårligt valg. Jeg kom for at kneppe, og hun var der for det samme, så tingene gik op i en højere enhed.

5 / 5 auberginer herfra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

I øvrigt: Jeg har ikke fået at vide, hvor meget jeg skal hoste op med til afpresserne, men hvis de læser med her, så vil jeg gerne have tilsendt videoen ;-)

(Forklaring: Læs tråden om EG-annoncen om Solitudevej)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...