Hop til indhold

Recommended Posts

Kort, men præcist.

Jeg besøgte Lara på Sundsvej i går. Det var helt konge, hun er i verdensklasse (det er hende, som står i bruse-nichen på billedet med det lyse lange hår).

Lidt længere, lige så præcist.

Sundsvej 63 er super diskret, faktisk kan det næsten ikke blive mere diskret. Stedet er ok, det er ikke et penthouse, men værelset og sengen var rent og behageligt.

Lara er super sød og imødekommende. Hun var glad, smilede og ville gerne snakke, både før, under og efter. Hun er ren, velduftende og dejlig...og åbenbart ret stærk, for jeg fik helt ondt i hovedet da jeg slikkede hende og hun klemte benene hårdt sammen om mig :D Fantastisk dejlige bryster, selv om de har fået lidt hjælp.

Jeg havde bestilt 45 minutter, og var ude af døren igen efter 55 minutter. Nåede både bad før, og en lang og god snak bagefter. I mine øjne er hun helt i topklasse og kan tilbyde noget, som kun få andre har kunnet indtil videre (ingen nævnt, ingen glemt...men det har altsammen foregået i Hampen).

Jeg ved at Sundsvej ikke altid har haft det bedste ry og skal ikke kunne sige om min oplevelse var en engangs-oplevelse. Det var mit første besøg på Sundsvej, og jeg kommer helt sikkert tilbage hvis Lara er der.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...